vodnar

Petr Soukup
(1981): Kam zmizel klaun?

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1951 (?)
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
režisér, herec
Petr Soukup - Film: Kam zmizel klaun?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Soukup - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Zpívá celá rodina
(2015) - Atlet roku 2015
(2014) - Zlínský festivalový galavečer 2014
(2014) - Atlet roku 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - Pomozte dětem 2013
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Atlet roku 2013
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Atlet roku 2012
(2012) - Ptákoviny podle Aristofana (divadelní záznam)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - TýTý 2010
(2011) - E.ON Energy Globe Award ČR 2011
(2011) - Café Barrandov
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Atlet roku 2011
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - Kapka naděje
(2010) - E.ON Energy Globe Award ČR 2010
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Koncert Evy Urbanové a Karla Gotta v Lucerně 2010 (koncert)
(2009) - Atlet roku 2009
(2009) - Václav Neckář a hosté (koncert)
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Atlet roku 2007
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Atlet roku 2006
(2004) - Život plný písniček
(2002) - Olympic slaví 40 let (koncert)
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2000) - Zeměkoule
(2000) - Velký rodinný souboj
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1997) - Hejbni kostrou
(1992) - Tutovka
(1990) - Michal Tučný v lapáku
(1989) - Musical Olympus
(1989) - Krev toulavá
(1988) - Tisíckrát
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Imaginativ
(1987) - Domácí úkoly
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1985) - Videostop
(1985) - Hity Praotce Čecha, aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1984) - Loupežnická revue aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1984) - ABECEDA
(1983) - Houslové klíče Karla Gotta
(1982) - Jak zvážit sněhovou vločku
(1981) - Kam zmizel klaun?

Petr Soukup - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kam zmizel klaun?":
(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1936) Jaroslav Čejka

(*1969) Zdeněk Dolejší

(*1931) Ladislav Fialka



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
13°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
5°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
21°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
3°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°43’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Váhy
1°55’
Váhy
9°31’
UranUran:
Rak
6°02’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Váhy
19°29’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Lev
18°46’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°00’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Blíženci
13°12’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Střelec
29°30’
Býk
13°37’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »