vodnar

Petr Soukup
(1984): ABECEDA

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1951 (?)
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
režisér, herec
Petr Soukup - Film: ABECEDA
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Soukup - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Zpívá celá rodina
(2015) - Atlet roku 2015
(2014) - Zlínský festivalový galavečer 2014
(2014) - Atlet roku 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - Pomozte dětem 2013
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Atlet roku 2013
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Atlet roku 2012
(2012) - Ptákoviny podle Aristofana (divadelní záznam)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - TýTý 2010
(2011) - E.ON Energy Globe Award ČR 2011
(2011) - Café Barrandov
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Atlet roku 2011
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - Kapka naděje
(2010) - E.ON Energy Globe Award ČR 2010
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Koncert Evy Urbanové a Karla Gotta v Lucerně 2010 (koncert)
(2009) - Atlet roku 2009
(2009) - Václav Neckář a hosté (koncert)
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Atlet roku 2007
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Atlet roku 2006
(2004) - Život plný písniček
(2002) - Olympic slaví 40 let (koncert)
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2000) - Zeměkoule
(2000) - Velký rodinný souboj
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1997) - Hejbni kostrou
(1992) - Tutovka
(1990) - Michal Tučný v lapáku
(1989) - Musical Olympus
(1989) - Krev toulavá
(1988) - Tisíckrát
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Imaginativ
(1987) - Domácí úkoly
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1985) - Videostop
(1985) - Hity Praotce Čecha, aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1984) - Loupežnická revue aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1984) - ABECEDA
(1983) - Houslové klíče Karla Gotta
(1982) - Jak zvážit sněhovou vločku
(1981) - Kam zmizel klaun?

Petr Soukup - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "ABECEDA":
(*1939) Josef Abrhám

(*1907) František Filipovský

(*1939) Karel Gott

(*1943) Václav Neckář

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1944) Marián Labuda st.

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1941) Iva Janžurová

(*1949) Pavel Zedníček

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1955) Oldřich Kaiser

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1943) Václav Postránecký

(*1948) Magda Vášáryová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1929) Květa Fialová

(*1938) Věra Galatíková

(*1956) Marika Gombitová

(*1931) Hana Hegerová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1949) Laďka Kozderková

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1945) Hana Maciuchová

(*1950) Kamila Magálová

(*1950) Jitka Molavcová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1939) Eva Pilarová

(*1972) Dara Rolins

(*1941) Marie Rottrová

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1942) Josef Dvořák

(*1947) Viktor Preiss

(*1930) Josef Vinklář

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Josef Laufer

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1939) Miroslav Moravec

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1938) Jiří Krampol

(*1929) Vladimír Menšík

(*1933) Luděk Munzar

(*1957) Michal Nesvadba

(*1925) Miloš Nesvadba

(*1932) Waldemar Matuška

(*1946) Vlastimil Harapes

(*1924) Ladislav Chudík

(*1918) Miroslav Horníček

(*1925) Karel Fiala

(*1928) Jiří Císler

(*1960) Světlana Nálepková

(*1950) Jitka Němcová (režisérka)

(*1949) Jiří Korn

(*1944) Petr Hapka

(*1952) Petra Janů

(*1947) Jiří Helekal

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1945) Jaroslav Uhlíř

(*1950) Jitka Zelenková

(*1941) Rudolf Rokl

(*1943) Helena Blehárová

(*1942) Petr Janda

(*1934) Eva Olmerová

(*1942) Ivan Mládek

(*1921) Gustav Brom

(*1949) Pavla Břínková

(*1944) Milan Drobný

(*1942) Václav Zahradník

(*1962) Heidi Janků

(*1951) Věra Špinarová

(*1954) Lenka Filipová

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1954) Stanislav Hložek

(*1963) Bára Basiková

(*1953) Dalibor Janda

(*1959) Petr Kotvald

(*1960) Michal David

(*1959) Peter Nagy

(*1944) Petr Ulrych

(*1949) Hana Ulrychová

(*1942) Petr Rezek

(*1954) Anna Rusticano



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
13°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
5°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
21°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
3°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°43’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Váhy
1°55’
Štír
13°58’
UranUran:
Rak
6°02’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Váhy
19°29’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Lev
18°46’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°00’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Blíženci
13°12’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Střelec
29°30’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »