vodnar

Petr Soukup
(2006): Zlínský festivalový galavečer

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1951 (?)
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
režisér, herec
Petr Soukup - Film: Zlínský festivalový galavečer
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Soukup - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Zpívá celá rodina
(2015) - Atlet roku 2015
(2014) - Zlínský festivalový galavečer 2014
(2014) - Atlet roku 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - Pomozte dětem 2013
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Atlet roku 2013
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Atlet roku 2012
(2012) - Ptákoviny podle Aristofana (divadelní záznam)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - TýTý 2010
(2011) - E.ON Energy Globe Award ČR 2011
(2011) - Café Barrandov
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Atlet roku 2011
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - Kapka naděje
(2010) - E.ON Energy Globe Award ČR 2010
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Koncert Evy Urbanové a Karla Gotta v Lucerně 2010 (koncert)
(2009) - Atlet roku 2009
(2009) - Václav Neckář a hosté (koncert)
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Atlet roku 2007
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Atlet roku 2006
(2004) - Život plný písniček
(2002) - Olympic slaví 40 let (koncert)
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2000) - Zeměkoule
(2000) - Velký rodinný souboj
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1997) - Hejbni kostrou
(1992) - Tutovka
(1990) - Michal Tučný v lapáku
(1989) - Musical Olympus
(1989) - Krev toulavá
(1988) - Tisíckrát
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Imaginativ
(1987) - Domácí úkoly
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1985) - Videostop
(1985) - Hity Praotce Čecha, aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1984) - Loupežnická revue aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1984) - ABECEDA
(1983) - Houslové klíče Karla Gotta
(1982) - Jak zvážit sněhovou vločku
(1981) - Kam zmizel klaun?

Petr Soukup - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zlínský festivalový galavečer":
(*1950) Jiří Lábus

(*1947) Jana Šulcová

(*1947) Jana Švandová

(*1946) Soňa Valentová

(*1961) Jan Čenský

(*1932) Josef Zíma

(*1939) Jiří Zobač

(*1951) Zdenek Merta



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
13°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
5°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
21°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
3°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°43’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Váhy
1°55’
Lev
9°53’
UranUran:
Rak
6°02’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Váhy
19°29’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Lev
18°46’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°00’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Blíženci
13°12’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Střelec
29°30’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »