vodnar

Petr Soukup
(2010): Koncert Evy Urbanové a Karla Gotta v Lucerně 2010 (koncert)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1951 (?)
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
režisér, herec
Petr Soukup - Film: Koncert Evy Urbanové a Karla Gotta v Lucerně 2010 (koncert)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Soukup - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Zpívá celá rodina
(2015) - Atlet roku 2015
(2014) - Zlínský festivalový galavečer 2014
(2014) - Atlet roku 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - Pomozte dětem 2013
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Atlet roku 2013
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Atlet roku 2012
(2012) - Ptákoviny podle Aristofana (divadelní záznam)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - TýTý 2010
(2011) - E.ON Energy Globe Award ČR 2011
(2011) - Café Barrandov
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Atlet roku 2011
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - Kapka naděje
(2010) - E.ON Energy Globe Award ČR 2010
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Koncert Evy Urbanové a Karla Gotta v Lucerně 2010 (koncert)
(2009) - Atlet roku 2009
(2009) - Václav Neckář a hosté (koncert)
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Atlet roku 2007
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Atlet roku 2006
(2004) - Život plný písniček
(2002) - Olympic slaví 40 let (koncert)
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2000) - Zeměkoule
(2000) - Velký rodinný souboj
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1997) - Hejbni kostrou
(1992) - Tutovka
(1990) - Michal Tučný v lapáku
(1989) - Musical Olympus
(1989) - Krev toulavá
(1988) - Tisíckrát
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Imaginativ
(1987) - Domácí úkoly
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1985) - Videostop
(1985) - Hity Praotce Čecha, aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1984) - Loupežnická revue aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1984) - ABECEDA
(1983) - Houslové klíče Karla Gotta
(1982) - Jak zvážit sněhovou vločku
(1981) - Kam zmizel klaun?

Petr Soukup - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Koncert Evy Urbanové a Karla Gotta v Lucerně 2010 (koncert)":
(*1939) Karel Gott

(*1976) Ivana Gottová



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
13°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
5°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
21°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
3°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°43’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Váhy
1°55’
Váhy
4°31’
UranUran:
Rak
6°02’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Váhy
19°29’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
18°46’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°00’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Blíženci
13°12’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Střelec
29°30’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »