beran

Pierre Renoir
(1946): Mission spéciale

Pohlaví:
Muž
Narození:
21.3. 1885 - 13:21h
Místo:
Paris
Země:
Věk:
† 66 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec
Pierre Renoir - Film: Mission spéciale
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1946, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1946 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pierre Renoir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1952) - Boží soud
(1951) - Knock
(1950) - Le Furet
(1949) - Scandale aux Champs-Élysées
(1949) - Le Mystère de la chambre jaune
(1949) - Menace de mort
(1949) - La Ferme des septs péchés
(1948) - La dame d'onze heure
(1948) - La Grande volière
(1948) - Cargaison clandestine
(1947) - Les Trafiquants de la mer
(1947) - Coïncidences
(1946) - Mission spéciale
(1946) - Le Capitan
(1945) - Le Père Goriot
(1945) - Peloton d'exécution
(1945) - Le Mystère Saint-Val
(1945) - Marie la Misère
(1945) - Děti ráje
(1944) - Le Voyageur sans bagages
(1943) - Tornavara
(1943) - Madame et le mort
(1943) - Le Loup des Malveneur
(1942) - Macao, l'enfer du jeu
(1942) - La Loi du printemps
(1942) - L´Appel du bled
(1942) - Le Journal tombe à cinq heures
(1942) - Dernier atout
(1941) - Le Pavillon brûle
(1941) - Histoire de rire
(1941) - Embuscade, L´
(1941) - Ceux du ciel
(1939) - Serge Panine
(1939) - Pièges
(1939) - Nord-Atlantique
(1939) - Nadia la femme traquée
(1938) - Le Révolté
(1938) - La Piste du sud
(1938) - Le Patriote
(1938) - Le Paradis de Satan
(1938) - Mollenard
(1938) - Marseillaisa
(1938) - La Maison du Maltais
(1938) - Le Récif de corail
(1938) - Légions d'honneur
(1938) - L'Affaire Lafarge
(1937) - Les Nuits blanches de Saint Pétersbourg
(1937) - Homme sans coeur, L´
(1937) - La Citadelle du silence
(1937) - Boissière
(1936) - Sous les yeux d'occident
(1936) - Quand minuit sonnera
(1936) - Les Loups entre eux
(1936) - L'Île des veuves
(1935) - Zkáza pevnosti Ksur
(1935) - Tovaritch
(1935) - Připravte k boji
(1935) - Pevnost ztracených
(1933) - Paní Bovaryová
(1933) - L'Agonie des aigles
(1932) - Noc na křižovatce
(1928) - Morgane la sirène
(1925) - Děvče od vody
(1918) - Marion de Lorme
(1911) - La Digue
Spoluherci ve filmu "Mission spéciale":
(*1882) Roger Karl

(*1909) Jany Holt

(*1894) Maurice de Canonge (režisér)

(*1910) Ky Duyen

(*1924) Nathalie Nattier

(*1898) Raymond Cordy

(*1911) Jean Davy

(*1913) Rudy Lenoir

(*1891) Jean Yonnel

(*1899) Fernand Fabre

(*1891) René Hell

(*1901) Jerôme Goulven



Tranzitní horoskop (1946)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
1°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
2°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
19°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
22°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
27°19’
Váhy
24°52’
SaturnSaturn:
Blíženci
18°16’
Rak
22°18’
UranUran:
Váhy
0°53’
Blíženci
14°25’
NeptunNeptun:
Býk
21°13’
Váhy
8°35’
PlutoPluto:
Blíženci
0°26’
Lev
11°17’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
5°01’
Blíženci
29°26’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
2°58’
Štír
16°14’
CheirónCheirón:
Blíženci
5°15’
Váhy
20°12’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
8°59’
4. IC:
Váhy
21°09’
7. DSC:
Vodnář
8°59’
10. MC:
Beran
21°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »