ryby

Queen Latifah
(2012): Ocelové magnólie

Pohlaví:
Žena
Narození:
18.3. 1970 - 08:02h
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka
Queen Latifah - Film: Ocelové magnólie
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Queen Latifah - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Miracles from Heaven
(2016) - Doba ledová: Velikonoční překvapení
(2016) - Doba ledová: Mamutí drcnutí
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - The Wiz Live!
(2015) - Bessie
(2014) - The 40th Annual People's Choice Awards
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - 22 Jump Street
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - 65. Emmy Awards
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - House of Bodies
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Street Dogs of South Central
(2012) - Ocelové magnólie
(2012) - Nahlas a naplno
(2012) - Doba ledová 4: Země v pohybu
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Single Ladies (TV seriál)
(2011) - Doba ledová: Mamutí Vánoce
(2011) - Dilema
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Když mně bylo 17 (TV seriál)
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Na sv. Valentýna
(2010) - Jedině ona
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - The Mo'Nique Show
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - BET Awards 2009
(2009) - Životopisy: Queen Latifah
(2009) - Michael Jackson: Pohřeb (koncert)
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - The 36th Annual Daytime Emmy Awards
(2009) - Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Ženy v balíku
(2008) - Tajný život včel
(2008) - Mejdan v Las Vegas
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Polární příběh
(2007) - Životní poslání
(2007) - The Perfect Holiday
(2007) - Hairspray
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - Amerika má talent
(2006) - Poslední prázdniny
(2006) - Horší to už nebude
(2006) - Doba ledová 2: Obleva
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Salon krásy
(2005) - The Muppets' Wizard of Oz
(2004) - Making 'Scary Movie 3'
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Taxi
(2004) - Holičství 2
(2004) - Crash Nebula
(2004) - The Cookout
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Reel Comedy: Bringing Down the House
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Scary Movie 3
(2003) - Dům naruby
(2002) - Aaliyah - Miss You (Aaliyah Tribute) (hudební videoklip)
(2002) - American Idol
(2002) - Skryté hlasy
(2002) - Pinocchio
(2002) - The O.Z.
(2002) - Karamelka
(2002) - Chicago
(2002) - Country Bears
(2001) - Intimate Portrait: Kim Fields
(2000) - GPTV
(2000) - The Remarkable Journey (TV seriál)
(2000) - And Ya Don't Stop: Hip Hop's Greatest Videos, Vol. 1
(1999) - Sběratel kostí
(1999) - Počítání mrtvých
(1998) - Rodina matky Flory
(1998) - Polibek
(1998) - Koule
(1997) - Gangster
(1996) - Intimate Portrait: Queen Latifah
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Vabank
(1994) - Queen Latifah: Just Another Day (hudební videoklip)
(1994) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1993) - Queen Latifah: U.N.I.T.Y (hudební videoklip)
(1993) - Naughty By Nature: Hip Hop Hooray (hudební videoklip)
(1993) - Seven Deadly Sins: An MTV News Special Report
(1993) - Můj život
(1993) - Living Single (TV seriál)
(1993) - Kdo je kdo
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Respekt
(1991) - Tropická horečka
(1991) - House party 2: Pyžamový mejdan
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Ocelové magnólie":
(*1952) Alfre Woodard

(*1948) Phylicia Rashad

(*1975) Tory Kittles

(*1972) Jill Scott

(*1981) Lance Gross



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
27°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
7°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
22°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
10°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
8°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
4°52’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Býk
6°34’
Váhy
28°19’
UranUran:
Váhy
7°09’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Střelec
0°49’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
26°01’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
11°14’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Lev
11°16’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Beran
5°46’
Ryby
1°55’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Býk
13°43’
4. IC:
Rak
25°03’
7. DSC:
Štír
13°43’
10. MC:
Kozoroh
25°03’

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »