strelec

Raven-Symoné
(2004): Zenon: Z3

Pohlaví:
Žena
Narození:
10.12. 1985 - 03:09h
Místo:
Atlanta, Georgie
Země:
Věk:
33 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka
Raven-Symoné - Film: Zenon: Z3
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Raven-Symoné - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Animal Crackers
(2015) - A Girl Like Grace
(2014) - Zvonilka a tvor Netvor
(2014) - Zvonilka a piráti
(2013) - The Real
(2012) - Zvonilka: Tajemství křídel
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2011) - Zvonilka a Velké hry
(2011) - State of Georgia (TV seriál)
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Zvonilka a velká záchranná výprava
(2010) - Revenge of the Bridesmaids
(2009) - An Evening of Stars: Tribute to Patti LaBelle
(2009) - Zvonilka a ztracený poklad
(2008) - WrestleMania XXIV
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Zvonilka
(2008) - College Road Trip
(2006) - Raven-Symoné: Raven's Postcards from Spain
(2006) - Na jeden večer
(2006) - Malý zázrak
(2006) - Cheetah Tips! How to Be Cheetah-licious
(2006) - Gepardí kočky 2
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Kim Possible: Velký drámo
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - The 2004 World Music Awards
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - Macy's Thanksgiving Day Parade
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Disney 411
(2004) - The Cheetah Girls: Behind the Spots
(2004) - Zenon: Z3
(2004) - Tlustý Albert
(2004) - That's So Raven: Supernaturally Stylish
(2004) - Motown 45
(2004) - The Cheetah Girls
(2004) - Higglytown Heroes (TV seriál)
(2004) - Deník princezny 2: Královské povinnosti
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - That's So Raven (TV seriál)
(2003) - The Nick at Nite Holiday Special
(2003) - Kim Possible: Tajné složky
(2003) - Kim Possible: Problém s časem
(2003) - Gepardí kočky
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Fillmore! (TV seriál)
(2001) - The Weakest Link
(2001) - The Proud Family (TV seriál)
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Express Yourself (TV seriál)
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Oh Drama! (TV seriál)
(1999) - Total Request Live
(1999) - Zenon: Návštěva na Zemi
(1998) - Dr. Dolittle
(1995) - MADtv
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Malí uličníci
(1993) - Zaslepený
(1993) - Queen (TV seriál)
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1992) - Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
(1990) - The Word
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - The Chipmunks: Rockin' Through the Decades
(1990) - The Earth Day Special
(1990) - The Muppets at Walt Disney World
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1990) - ABC TGIF (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
Spoluherci ve filmu "Zenon: Z3":
(*1953) Colm Meaney

(*1946) Stuart Pankin

(*1969) Nathan Anderson

(*1984) Kirsten Storms



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
18°12’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°18’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
29°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
8°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
27°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
13°57’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Střelec
2°45’
Rak
9°42’
UranUran:
Střelec
18°11’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Kozoroh
2°46’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Štír
6°18’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Býk
6°58’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Býk
21°13’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Blíženci
11°35’
Kozoroh
18°31’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
22°37’
4. IC:
Kozoroh
24°55’
7. DSC:
Beran
22°37’
10. MC:
Rak
24°55’

Dnes se narodili
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Göring
(*1893 - 1946) nacistický politik, válečný zločinec

Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922 - 2012) kambodžský politik, král, scénárista, režisér

Nizozemsko Mata Hari
(*1876 - 1917) orientální tanečnice, umělkyně, kurtizána, agentka Německa a Francie

Bělorusko Tadeusz Kościuszko
(*1746 - 1817) generál, pevnostní inženýr

Francie Marie Dubois
(*1937 - 2014) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »