vodnar

Rebecca Lord
(1995): Profiles 3: House Dick

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
pornoherečka, režisérka
Rebecca Lord - Film: Profiles 3: House Dick
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rebecca Lord - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Infidélité
(2005) - Pornstar Pets
(2005) - Jsem sexuální maniak
(2004) - Jaw Breakers 4
(2004) - Jaw Breakers 3
(2003) - Torment 20
(2003) - Pain 7
(2003) - Jaw Breakers
(2003) - Double Penetrations
(2002) - 100% Blowjobs 8
(2002) - 100% Blowjobs 6
(2002) - Stupri di guerra
(2001) - Virgin Kink 17
(2001) - Torment 13
(2001) - Taken
(2001) - Laura Crotch, Tomb Raider
(2000) - Whispers
(2000) - Trixxx 2
(2000) - Touch of Silk
(2000) - Signature Series 1: Asia Carrera
(2000) - Pure Sex: Episode Two
(2000) - Pure Masturbations
(2000) - Private Vignettes #1
(2000) - Hussy: Life Is Nice 2000®
(2000) - Hussy: Life Is Nice 2000
(2000) - House of Legs 1: Leg Sex
(2000) - Bob's Videos 139: Good Things Come In Paris
(2000) - Bob's Videos 135: Pleasure of Your Company
(2000) - All Star
(1999) - Trixxx
(1999) - Sexed to Death
(1999) - Pure Sex
(1999) - Flesh for Fantasies
(1999) - Eyes of Desire 2
(1999) - Essentially Shayla
(1999) - A Cum Sucking Whore Named Vanessa Chase
(1999) - Coming to Beverly Hills 2
(1999) - Barefoot Confidential 2
(1998) - A Winter's Passion
(1998) - Wicked Covergirls
(1998) - Super Sexy
(1998) - A Slave to Fashion
(1998) - Pornogothic
(1998) - The F-Zone
(1998) - Dirty Dozen 2
(1997) - Wishbone
(1997) - Tight Squeeze
(1997) - Sexhibition 5
(1997) - Rebecca In Paris 2: French Kiss
(1997) - Rebecca In Paris 1: Postcards From France
(1997) - Rainwoman 11
(1997) - No Man's Land 17
(1997) - Love & Romance
(1997) - Interrogation of a Submissive
(1997) - Diva 3: Pure Pink
(1997) - Dirty Bob's Xcellent Adventures 35
(1997) - Corporate Assets II
(1997) - Cafe Flesh 2
(1997) - Big Island Blues
(1997) - Basic Elements
(1996) - Wacky World of Ed Powers
(1996) - Venom 4
(1996) - Unleashed
(1996) - Sure Bet
(1996) - Sex Raiders
(1996) - Sex po telefonu
(1996) - Sensations 2
(1996) - Sensations
(1996) - Scotty's X-Rated Adventure
(1996) - Mindset
(1996) - Max World 6: Rolling and Reaming
(1996) - Chrám sexu
(1996) - Hollywood Halloween
(1996) - Hollywood Confidential
(1996) - Head Shots
(1996) - Dark Encounters
(1996) - Body Language
(1996) - Blue Dreams
(1995) - 30 Men for Sandy
(1995) - World Sex Tour 2: France
(1995) - World Sex Tour 1
(1995) - Virtual Reality 69
(1995) - Up and Cummers 19
(1995) - Up and Cummers 15
(1995) - Sweat 'n' Bullets
(1995) - Svůdnice
(1995) - Strap-on Sally 6: Triple Penetration Trollops
(1995) - Strap-on Sally 5: Chantilly's French Kiss
(1995) - Stacked Deck
(1995) - Shock: Latex 2
(1995) - Shock
(1995) - Sex Therapy Ward
(1995) - Pussyman 9: Feeding Frenzy
(1995) - Pussyman 11: Prime Cuts
(1995) - Pubic Access
(1995) - Profiles 3: House Dick
(1995) - Private Stories 1
(1995) - No Man's Land 11
(1995) - Nasty Nymphos 11
(1995) - Naked Ambition
(1995) - The Last Act
(1995) - Erotic Visions
(1995) - Contrast
(1995) - A Clockwork Orgy
(1995) - Catwalk
(1995) - Blue Movie
(1995) - Betty & Juice Possessed
(1995) - Beaver & Buttface
(1995) - Bare Essentials
(1995) - Attitude
(1995) - Angels in Flight
(1995) - Angel Eyes
(1995) - Angel Baby
(1994) - Rebecca's World Tour: French Edition
(1994) - Pussyman 8: The Squirt Queens
(1994) - Nasty Nymphos 5
(1994) - Money for Nothing, Sex for Free
(1994) - Gang Bang Girl 14
(1994) - Fantasy Chamber
(1994) - Elen et les Cochons
(1994) - The Devil in Miss Jones 5: The Inferno

Rebecca Lord - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Profiles 3: House Dick":
(*1959) Nina Hartley

(*1951) Ona Zee



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
15°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
11°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
14°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
2°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
28°30’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Blíženci
13°38’
Ryby
8°01’
UranUran:
Váhy
22°52’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Střelec
7°18’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Váhy
3°58’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°47’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Střelec
10°02’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Beran
14°08’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »