beran

Richard Kiley
(1951): Goodyear Television Playhouse (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.3. 1922 - 17:45h
Místo:
Chicago Heights
Země:
Věk:
† 76 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
5.3.1999 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec
Richard Kiley - Film: Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1951, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1951 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Richard Kiley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - What Is Vivisection?
(2008) - Meet Your Meat
(1999) - Blue Moon
(1998) - Mysteries of the Bible III (TV seriál)
(1998) - Hugh Hefner: American Playboy Revisited
(1998) - The City of Greater New York: The Story of Consolidation
(1998) - Doktor Flastr
(1997) - Wolves at Our Door
(1997) - Tygr sibiřský
(1997) - Henry Fonda - tichý muž z Hollywoodu
(1997) - A&E Biography: Vincent Price - The Versatile Villain
(1997) - Time to Say Goodbye?
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Audrey Hepburnová - křehká lady
(1996) - The Rockford Files: Punishment and Crime
(1996) - Mary & Tim
(1996) - Fenomén
(1995) - 30 Years of National Geographic Specials
(1995) - Rod Serling: Submitted for Your Approval
(1995) - A&E Biography: Darryl F. Zanuck - 20th Century Filmmaker
(1995) - The Great Defender (TV seriál)
(1995) - Tajnosti
(1994) - Mysteries of the Bible (TV seriál)
(1994) - A Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story
(1994) - Christy (TV seriál)
(1994) - The Cosby Mysteries
(1993) - Tribeca (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - The Poetry Hall of Fame
(1993) - Jurský park
(1993) - Evangelium podle Matouše
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Mastergate
(1991) - Separate But Equal
(1991) - Absolutní cizinci
(1990) - 27 divů světa (TV seriál)
(1990) - No Gravy for the Cat
(1990) - Gunsmoke 2: Poslední Apač
(1990) - Aladdin
(1989) - To the Limit
(1989) - Miami Cops
(1989) - The Final Days
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - My First Love
(1987) - Grace Kelly: The American Princess
(1987) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
(1986) - Kačer Howard
(1985) - National Geographic Explorer (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1985) - Do You Remember Love
(1985) - Dobrodružství Huckleberryho Finna
(1985) - Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
(1985) - The Canterville Ghost
(1985) - The Bad Seed
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Return to Everest
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Yorktown
(1983) - Ptáci v trní (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Pray TV
(1981) - Isabel's Choice
(1981) - Golden Gate
(1981) - Endless Love
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - Angel on My Shoulder
(1977) - The Eye of Jefferson
(1977) - How the West Was Won (TV seriál)
(1977) - Hledání pana Goodbara
(1977) - Andros zasahuje (TV seriál)
(1976) - Cesta Velkou Planinou
(1975) - Medical Story (TV seriál)
(1975) - Friendly Persuasion
(1974) - Nova (TV seriál)
(1974) - Malý princ
(1974) - King Lear
(1974) - Columbo: V nouzi poznáš přítele
(1972) - Jigsaw
(1971) - Great Performances
(1971) - Murder Once Removed
(1971) - Incident in San Francisco
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1971) - All the Way Home
(1970) - Cassius Clay
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1969) - The New People (TV seriál)
(1969) - Pendulum
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - The Kraft Music Hall
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - The Jerry Lewis Show
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - The Danny Thomas Hour (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Garrison's Gorillas (TV seriál)
(1967) - Coronet Blue (TV seriál)
(1965) - The Long, Hot Summer (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1964) - National Geographic Specials (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1963) - The Great Adventure (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Cain's Hundred (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Spanish Affair
(1958) - The Power of the Resurrection
(1958) - Decision (TV seriál)
(1957) - Homeward Borne
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Alcoa Hour (TV seriál)
(1955) - The Phenix City Story
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Džungle před tabulí
(1954) - Justice (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Zátah na Jižní ulici
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
(1953) - Medallion Theatre (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - This Is Your Life
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - The Sniper
(1952) - Short Short Dramas (TV seriál)
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1952) - Eight Iron Men
(1952) - Curtain Call (TV seriál)
(1952) - Campbell Playhouse (TV seriál)
(1951) - Tales of Tomorrow (TV seriál)
(1951) - The Mob
(1951) - Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
(1951) - Celanese Theatre (TV seriál)
(1950) - The Web (TV seriál)
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1950) - Big Town (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Clock (TV seriál)
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Goodyear Television Playhouse (TV seriál)":
(*1925) Paul Newman

(*1920) Walter Matthau

(*1922) Arthur Penn (režisér)

(*1920) Delbert Mann (režisér)

(*1925) Robert Mulligan (režisér)

(*1891) Fay Bainter

(*1925) Jack Smight (režisér)

(*1906) Eddie Albert

(*1892) Patricia Collinge

(*1914) E. G. Marshall

(*1923) Leora Dana

(*1938) Susan Strasberg

(*1899) George Macready

(*1925) Gwen Verdon

(*1920) Tony Randall

(*1925) Elaine Stritch

(*1922) Jack Klugman

(*1927) Patrick O'Neal

(*1902) Margaret Hamilton

(*1925) Warren Frost

(*1922) Dorothy Hart

(*1911) Harry Andrews

(*1926) Biff McGuire

(*1927) Sada Thompson

(*1931) Janice Rule

(*1882) Joseph Sweeney

(*1913) Gale Page

(*1928) George Grizzard

(*1904) Glenda Farrell

(*1930) Peggy McCay

(*1917) Alice Pearce

(*1917) Faye Emerson

(*1920) Reginald Rose (scénárista)

(*1928) George Maharis

(*1923) Paddy Chayefsky (scénárista)

(*1897) John Alexander

(*1921) Patricia Barry

(*1930) Richard Davalos

(*1926) Patricia Cutts

(*1918) Olive Deering

(*1928) Dick York

(*1909) Jeffrey Lynn

(*1916) Horton Foote (scénárista)

(*1922) Jay Presson Allen (scénárista)

(*1927) Abby Mann (scénárista)

(*1912) Nancy Coleman

(*1901) Donald Cook

(*1915) Louise Platt

(*1938) Betty Lou Keim

(*1933) Pat Crowley

(*1885) Hedda Hopper

(*1921) Tom Poston

(*1916) David Shaw (scénárista)

(*1913) Kurt Kasznar

(*1924) Norman Fell

(*1927) Eileen Ryan

(*1927) William Redfield

(*1927) William Smithers

(*1913) Alexander Scourby

(*1918) David Opatoshu

(*1914) Edward Andrews

(*1899) Jay C. Flippen

(*1895) Sidney Blackmer

(*1926) Anne Jackson

(*1915) Larry Gates

(*1911) James Gregory

(*1925) Janet Ward

(*1924) Wally Cox

(*1897) Jerome Cowan

(*1925) Charles Aidman

(*1930) Nita Talbot

(*1897) Mary Ellis



Tranzitní horoskop (1951)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
10°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
19°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
19°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
22°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
18°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
14°27’
Ryby
4°47’
SaturnSaturn:
Váhy
3°45’
Váhy
2°15’
UranUran:
Ryby
11°18’
Rak
7°19’
NeptunNeptun:
Lev
13°19’
Váhy
19°25’
PlutoPluto:
Rak
7°57’
Lev
19°28’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°54’
Ryby
22°45’
Černá LunaLilith:
Ryby
9°38’
Blíženci
9°30’
CheirónCheirón:
Beran
13°13’
Střelec
26°09’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
5°37’
4. IC:
Kozoroh
6°34’
7. DSC:
Beran
5°37’
10. MC:
Rak
6°34’

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »