kozoroh

Richard Moll
(1984): Night Court (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pasadena, Kalifornie
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec
Richard Moll - Film: Night Court (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Richard Moll - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Razor
(2015) - Slay Belles
(2015) - Kids vs Monsters
(2015) - DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse
(2014) - Pub Quiz
(2014) - BFFs
(2013) - Jurassic: Stoned Age
(2013) - Duch žraloka
(2012) - Sorority Party Massacre
(2012) - DisOrientation
(2011) - Lake Effects
(2011) - Assassins' Code
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera
(2009) - Love at First Hiccup
(2008) - Vánoční chaloupka
(2008) - Four Cent Carol
(2007) - The Fantastic Two (TV seriál)
(2007) - Bezhlavý jezdec
(2006) - Nightmare Man
(2005) - IceMaker
(2005) - Angels with Angles
(2004) - Detroit Docona (TV seriál)
(2003) - The Work and the Story
(2003) - Uh Oh!
(2003) - Small Souled Men
(2003) - Dumb Luck
(2003) - Cats and Mice
(2002) - QIK2JDG
(2002) - No Place Like Home
(2002) - The Biggest Fan
(2002) - Angel Blade
(2001) - Veselé Vánoce, Santa Clausi
(2001) - Scary Movie 2
(2001) - Pavouci 2
(2001) - Evoluce
(2000) - That Summer in LA
(2000) - Hodina stínů
(2000) - Flamingo Dreams
(2000) - Dish Dogs
(2000) - Big Monster on Campus
(1999) - 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
(1999) - Foreign Correspondents
(1999) - But I'm a Cheerleader
(1998) - Výkupné za rošťáka
(1998) - Route 66
(1998) - Planeta barbarů
(1998) - Monkey Business
(1998) - The Defectors
(1998) - Casper a Wendy
(1997) - Žít v nebezpečí
(1997) - Snide and Prejudice
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1997) - Me and the Gods
(1997) - Little Cobras: Operation Dalmatian
(1997) - Casper - První kouzlo
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1996) - The Lawyer
(1996) - Klub tajných agentů
(1996) - The Glass Cage
(1996) - The Elevator
(1996) - Adventures of Smoke Bellew (TV seriál)
(1995) - Smrtící mise
(1995) - Kniha pohádek
(1995) - Adventures of Smoke Bellew
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Summertime Switch
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Flintstoneovi
(1994) - Beanstalk
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1993) - Mighty Max (TV seriál)
(1993) - Getting By (TV seriál)
(1992) - Words Up!
(1992) - Mistr kickboxu
(1992) - Marilyn Alive and Behind Bars
(1992) - Let's Kill All the Lawyers
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - The Last Holloween
(1991) - Bláznivá jízda
(1990) - The Chipmunks: Rockin' Through the Decades
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Zlá macecha
(1989) - Závod s časem
(1989) - Školní plavba
(1989) - Murphy's Laws of Golf
(1989) - Dream Date
(1988) - Pulse Pounders
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Ten, který přežil
(1987) - Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
(1986) - Dům
(1986) - Bojová akademie
(1985) - Night Train to Terror
(1984) - Super Password
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - The Dungeonmaster
(1983) - Under Arrest
(1983) - Ocelová smrt
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Meč a čaroděj
(1981) - Zlořečení
(1981) - Through the Magic Pyramid
(1981) - Liar's Moon
(1981) - Hard Country
(1981) - Caveman
(1981) - Bret Maverick
(1981) - The Archer: Fugitive from the Empire
(1981) - Americký pop
(1980) - Cataclysm
(1979) - Míle do Jericha
(1979) - Mark Twain: Beneath the Laughter
(1977) - Brigham
(1973) - The $10,000 Pyramid
Spoluherci ve filmu "Night Court (TV seriál)":
(*1950) David Graf

(*1966) Max Grodénchik

(*1957) Nana Visitor

(*1949) Brent Spiner

(*1947) John Larroquette

(*1947) John Larroquette (režisér)

(*1940) James Burrows (režisér)

(*1951) Lou Ferrigno

(*1932) Jay Sandrich (režisér)

(*1928) Alice Drummond

(*1958) Isabella Hofmann

(*1950) Markie Post

(*1958) Kevin Rodney Sullivan (režisér)

(*1929) Anne Ramsey

(*1945) Charles Robinson

(*1945) Charles Robinson (režisér)

(*1943) Paula Kelly

(*1968) Kelly Hu

(*1939) Terry Kiser

(*1936) Stella Stevens

(*1938) Roger E. Mosley

(*1962) Lana Clarkson

(*1978) Nikki Cox

(*1939) Charles Cyphers

(*1948) Marianne Muellerleile

(*1945) Dennis Burkley

(*1919) Patrick Cranshaw

(*1958) Renée Jones

(*1950) Frank Collison

(*1975) Matt Shakman

(*1950) Gregg Berger

(*1955) Stephen Lee

(*1950) Susan Ruttan

(*1953) Nancy Lenehan

(*1949) Joe Alaskey

(*1948) Troy Evans

(*1942) Kenneth Tigar

(*1949) Jack McGee

(*1958) Judy Landers

(*1963) Sam Lloyd

(*1907) John McIntire

(*1945) Earl Boen

(*1953) James Widdoes

(*1937) Edward Winter

(*1928) Marion Ross

(*1914) Parley Baer

(*1914) Parley Baer (režisér)

(*1954) Kristine DeBell

(*1949) Joe Regalbuto

(*1912) George Petrie

(*1948) Gregory Itzin

(*1935) Paul Sand

(*1978) Lisa Jakub

(*1963) Melinda McGraw

(*1965) Olivia Barash

(*1916) Phil Leeds

(*1974) Douglas Emerson

(*1951) Cristine Rose

(*1950) Susan Anton

(*1971) Amy O'Neill

(*1951) Stephen Root

(*1922) Sydney Lassick

(*1922) Janis Paige

(*1930) Peggy McCay

(*1921) Clifton James

(*1948) Mimi Kennedy

(*1957) Brian Stokes Mitchell

(*1946) Michael Tucci

(*1954) Corinne Wahl

(*1958) Rebecca Holden

(*1939) Don Calfa

(*1951) Lee Wilkof

(*1917) Meg Wyllie

(*1945) Joy Garrett

(*1947) William Utay

(*1929) George Coe

(*1937) Nicholas Worth

(*1947) Gail Strickland

(*1960) Anne Ramsay

(*1971) Ford Austin

(*1931) Philip Bruns

(*1958) Dinah Manoff

(*1958) Louis Mustillo

(*1950) Mark L. Taylor

(*1951) Rick Zumwalt

(*1955) Karen Austin

(*1930) Jay Robinson

(*1966) Bill Calvert

(*1942) Nancy Parsons

(*1952) Harry Anderson

(*1947) Randee Heller

(*1935) Blackie Dammett

(*1911) Jeanette Nolan

(*1940) Bibi Besch

(*1934) Michael Fairman

(*1938) Mary Jo Catlett

(*1928) Dick O'Neill

(*1935) Jack Riley

(*1945) Candice Azzara



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
10°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
6°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
20°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
19°53’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Blíženci
6°06’
Štír
13°58’
UranUran:
Blíženci
0°51’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Váhy
2°02’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Lev
6°24’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°51’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Rak
15°29’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Lev
28°31’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »