kozoroh

Richard Moll
(1996): Adventures of Smoke Bellew (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pasadena, Kalifornie
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec
Richard Moll - Film: Adventures of Smoke Bellew (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Richard Moll - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Razor
(2015) - Slay Belles
(2015) - Kids vs Monsters
(2015) - DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse
(2014) - Pub Quiz
(2014) - BFFs
(2013) - Jurassic: Stoned Age
(2013) - Duch žraloka
(2012) - Sorority Party Massacre
(2012) - DisOrientation
(2011) - Lake Effects
(2011) - Assassins' Code
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera
(2009) - Love at First Hiccup
(2008) - Vánoční chaloupka
(2008) - Four Cent Carol
(2007) - The Fantastic Two (TV seriál)
(2007) - Bezhlavý jezdec
(2006) - Nightmare Man
(2005) - IceMaker
(2005) - Angels with Angles
(2004) - Detroit Docona (TV seriál)
(2003) - The Work and the Story
(2003) - Uh Oh!
(2003) - Small Souled Men
(2003) - Dumb Luck
(2003) - Cats and Mice
(2002) - QIK2JDG
(2002) - No Place Like Home
(2002) - The Biggest Fan
(2002) - Angel Blade
(2001) - Veselé Vánoce, Santa Clausi
(2001) - Scary Movie 2
(2001) - Pavouci 2
(2001) - Evoluce
(2000) - That Summer in LA
(2000) - Hodina stínů
(2000) - Flamingo Dreams
(2000) - Dish Dogs
(2000) - Big Monster on Campus
(1999) - 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
(1999) - Foreign Correspondents
(1999) - But I'm a Cheerleader
(1998) - Výkupné za rošťáka
(1998) - Route 66
(1998) - Planeta barbarů
(1998) - Monkey Business
(1998) - The Defectors
(1998) - Casper a Wendy
(1997) - Žít v nebezpečí
(1997) - Snide and Prejudice
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1997) - Me and the Gods
(1997) - Little Cobras: Operation Dalmatian
(1997) - Casper - První kouzlo
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1996) - The Lawyer
(1996) - Klub tajných agentů
(1996) - The Glass Cage
(1996) - The Elevator
(1996) - Adventures of Smoke Bellew (TV seriál)
(1995) - Smrtící mise
(1995) - Kniha pohádek
(1995) - Adventures of Smoke Bellew
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Summertime Switch
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Flintstoneovi
(1994) - Beanstalk
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1993) - Mighty Max (TV seriál)
(1993) - Getting By (TV seriál)
(1992) - Words Up!
(1992) - Mistr kickboxu
(1992) - Marilyn Alive and Behind Bars
(1992) - Let's Kill All the Lawyers
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - The Last Holloween
(1991) - Bláznivá jízda
(1990) - The Chipmunks: Rockin' Through the Decades
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Zlá macecha
(1989) - Závod s časem
(1989) - Školní plavba
(1989) - Murphy's Laws of Golf
(1989) - Dream Date
(1988) - Pulse Pounders
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Ten, který přežil
(1987) - Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
(1986) - Dům
(1986) - Bojová akademie
(1985) - Night Train to Terror
(1984) - Super Password
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - The Dungeonmaster
(1983) - Under Arrest
(1983) - Ocelová smrt
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Meč a čaroděj
(1981) - Zlořečení
(1981) - Through the Magic Pyramid
(1981) - Liar's Moon
(1981) - Hard Country
(1981) - Caveman
(1981) - Bret Maverick
(1981) - The Archer: Fugitive from the Empire
(1981) - Americký pop
(1980) - Cataclysm
(1979) - Míle do Jericha
(1979) - Mark Twain: Beneath the Laughter
(1977) - Brigham
(1973) - The $10,000 Pyramid
Spoluherci ve filmu "Adventures of Smoke Bellew (TV seriál)":
(*1954) François-Eric Gendron

(*1935) Mylène Demongeot

(*1963) Charles Edwin Powell

(*1921) Daniel Gélin

(*1961) Wadeck Stanczak

(*1942) Roland Giraud

(*1954) Gregory Hlady

(*1939) Marc Simenon (režisér)

(*1940) Michael Sarrazin



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
10°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
6°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
20°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
19°53’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Blíženci
6°06’
Ryby
19°25’
UranUran:
Blíženci
0°51’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Váhy
2°02’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Lev
6°24’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°51’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Rak
15°29’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Lev
28°31’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »