kozoroh

Richard Moll
(1998): Casper a Wendy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pasadena, Kalifornie
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec
Richard Moll - Film: Casper a Wendy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Richard Moll - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Razor
(2015) - Slay Belles
(2015) - Kids vs Monsters
(2015) - DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse
(2014) - Pub Quiz
(2014) - BFFs
(2013) - Jurassic: Stoned Age
(2013) - Duch žraloka
(2012) - Sorority Party Massacre
(2012) - DisOrientation
(2011) - Lake Effects
(2011) - Assassins' Code
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera
(2009) - Love at First Hiccup
(2008) - Vánoční chaloupka
(2008) - Four Cent Carol
(2007) - The Fantastic Two (TV seriál)
(2007) - Bezhlavý jezdec
(2006) - Nightmare Man
(2005) - IceMaker
(2005) - Angels with Angles
(2004) - Detroit Docona (TV seriál)
(2003) - The Work and the Story
(2003) - Uh Oh!
(2003) - Small Souled Men
(2003) - Dumb Luck
(2003) - Cats and Mice
(2002) - QIK2JDG
(2002) - No Place Like Home
(2002) - The Biggest Fan
(2002) - Angel Blade
(2001) - Veselé Vánoce, Santa Clausi
(2001) - Scary Movie 2
(2001) - Pavouci 2
(2001) - Evoluce
(2000) - That Summer in LA
(2000) - Hodina stínů
(2000) - Flamingo Dreams
(2000) - Dish Dogs
(2000) - Big Monster on Campus
(1999) - 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
(1999) - Foreign Correspondents
(1999) - But I'm a Cheerleader
(1998) - Výkupné za rošťáka
(1998) - Route 66
(1998) - Planeta barbarů
(1998) - Monkey Business
(1998) - The Defectors
(1998) - Casper a Wendy
(1997) - Žít v nebezpečí
(1997) - Snide and Prejudice
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1997) - Me and the Gods
(1997) - Little Cobras: Operation Dalmatian
(1997) - Casper - První kouzlo
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1996) - The Lawyer
(1996) - Klub tajných agentů
(1996) - The Glass Cage
(1996) - The Elevator
(1996) - Adventures of Smoke Bellew (TV seriál)
(1995) - Smrtící mise
(1995) - Kniha pohádek
(1995) - Adventures of Smoke Bellew
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Summertime Switch
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Flintstoneovi
(1994) - Beanstalk
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1993) - Mighty Max (TV seriál)
(1993) - Getting By (TV seriál)
(1992) - Words Up!
(1992) - Mistr kickboxu
(1992) - Marilyn Alive and Behind Bars
(1992) - Let's Kill All the Lawyers
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - The Last Holloween
(1991) - Bláznivá jízda
(1990) - The Chipmunks: Rockin' Through the Decades
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Zlá macecha
(1989) - Závod s časem
(1989) - Školní plavba
(1989) - Murphy's Laws of Golf
(1989) - Dream Date
(1988) - Pulse Pounders
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Ten, který přežil
(1987) - Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
(1986) - Dům
(1986) - Bojová akademie
(1985) - Night Train to Terror
(1984) - Super Password
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - The Dungeonmaster
(1983) - Under Arrest
(1983) - Ocelová smrt
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Meč a čaroděj
(1981) - Zlořečení
(1981) - Through the Magic Pyramid
(1981) - Liar's Moon
(1981) - Hard Country
(1981) - Caveman
(1981) - Bret Maverick
(1981) - The Archer: Fugitive from the Empire
(1981) - Americký pop
(1980) - Cataclysm
(1979) - Míle do Jericha
(1979) - Mark Twain: Beneath the Laughter
(1977) - Brigham
(1973) - The $10,000 Pyramid
Spoluherci ve filmu "Casper a Wendy":
(*1944) Teri Garr

(*1968) Casper Van Dien

(*1960) Cathy Moriarty

(*1949) Shelley Duvall

(*1968) Pauly Shore

(*1962) Rodman Flender

(*1987) Hilary Duff

(*1944) Ben Stein

(*1962) Sean McNamara (režisér)

(*1963) Jess Harnell

(*1948) Vincent Schiavelli

(*1939) George Hamilton

(*1947) Alan Thicke

(*1983) Jeremy Foley

(*1959) Jim Ward

(*1952) Bill Farmer



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
10°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
6°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
20°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
19°53’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Blíženci
6°06’
Beran
13°46’
UranUran:
Blíženci
0°51’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Váhy
2°02’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
6°24’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°51’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Rak
15°29’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Lev
28°31’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920 - 1966) herec

Velká Británie Amy Winehouse
(*1983 - 2011) zpěvačka, textařka

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873 - 1932) významný letecký průkopník a konstruktér

Itálie Serge Reggiani
(*1922 - 2004) herec, zpěvák, malíř

Argentina Joseph Kessel
(*1898 - 1979) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »