vodnar

Richard Tyson
(2016): Playing with Dolls: Bloodlust

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mobile, Alabama
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec
Richard Tyson - Film: Playing with Dolls: Bloodlust
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Richard Tyson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Perfect Weapon
(2016) - Sin-Jin Smyth
(2016) - Playing with Dolls: Bloodlust
(2016) - The Obsidian Curse
(2017) - Asarum
(2015) - The Story of Bonnie and Clyde
(2015) - Pomsta je má
(2015) - Playing with Dolls
(2015) - Our Apartment
(2015) - Of God and Kings
(2015) - Mondo Holocausto!
(2015) - Lost in Darkness
(2015) - Hayride 2
(2015) - Boonville Redemption
(2015) - Boone: The Bounty Hunter
(2015) - A Turn in the Sun
(2014) - Limo Ride
(2014) - When the Storm God Rides
(2014) - The Dead the Damned and the Darkness
(2014) - Sunken City
(2014) - Glory Days
(2014) - The Ghost of Goodnight Lane
(2013) - Send in the Clowns
(2012) - Hayride
(2012) - Company M: A Mob of Soldiers
(2011) - Vánoční cesta lásky
(2011) - Not Another Not Another Movie
(2011) - Double Tap
(2010) - Vládce kouzel
(2010) - Once Fallen
(2010) - Genghis Khan: The Story of a Lifetime
(2010) - Creative Differences
(2009) - The Fear Chamber
(2009) - Dark Room Theater
(2009) - Bigfoot
(2008) - 3 Days Gone
(2008) - Shoot First and Pray You Live (Because Luck Has Nothing to Do with It)
(2008) - Richard III
(2008) - No Bad Days
(2008) - Jake's Corner
(2007) - Stripper Academy
(2007) - Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
(2006) - When I Find the Ocean
(2006) - The Visitation
(2006) - Naked Run
(2006) - Big Bad Wolf
(2005) - Yesterday's Dreams
(2005) - Destrukce systému
(2004) - Ruské peklo
(2004) - Poslední let
(2004) - Drsné městečko
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Tichá spravedlnost
(2002) - Psychic Murders
(2001) - Smrt nečeká
(2001) - Ohnivá past
(2001) - Období dešťů
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2000) - Operace Sandman: Válečníci v pekle
(2000) - Já, mé druhé já a Irena
(2000) - Bojiště Země: Sága roku 3000
(1999) - Pouštní bouře
(1999) - Pavučina smrti
(1998) - Něco na té Mary je
(1998) - Návrat elitního agenta
(1998) - Monsoon
(1997) - Liar's Poker
(1997) - Čas před explozí
(1996) - Kingpin
(1996) - The Glass Cage
(1995) - Pharaoh's Army
(1994) - Dark Tide
(1993) - Red Shoe Diaries 3: Another Woman's Lipstick
(1992) - Lakota Moon
(1992) - Gengis Khan
(1992) - Babe
(1990) - Policajt ze školky
(1989) - Hardball (TV seriál)
(1988) - Spojení dvou měsíců
(1987) - Three O'Clock High
(1954) - Disneyland (TV seriál)


Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
24°33’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
28°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
9°09’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
10°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
0°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°01’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Kozoroh
24°37’
Střelec
11°11’
UranUran:
Lev
23°43’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Štír
11°18’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Panna
7°10’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Panna
7°02’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Lev
1°25’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Ryby
1°31’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »