vahy

Rita Elmgren
(1953): Hilja, maitotyttö

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Rita Elmgren - Film: Hilja, maitotyttö
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1953, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1953 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rita Elmgren - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hilja, maitotyttö":
(*1908) Heimo Lepistö

(*1898) Ossi Korhonen

(*1893) Eino Noponen

(*1885) Kaarlo Saarnio

(*1908) Tauno Palo

(*1908) Sylva Rossi

(*1912) Laila Rihte

(*1882) Pirkko Raitio

(*1902) Siiri Angerkoski

(*1909) Matti Aulos

(*1910) Harry Bergström (hudební skladatel)

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1890) Toivo J. Särkkä (režisér)

(*1904) Irja Kuusla

(*1908) Kalle Peronkoski (kameraman)

(*1908) Kalle Peronkoski

(*1916) Sointu Kouvo

(*1869) Johannes Linnankoski (spisovatelská předloha)

(*1912) Joel Asikainen

(*1900) Oiva Sala

(*1928) Sirkka Osmala

(*1909) Vilho Kekkonen

(*1890) Laina Laine

(*1931) Mauno Kuusla

(*1920) Aarre Koivisto (scénograf)

(*1924) Kirsti Ortola

(*1915) Uljas Kandolin

(*1925) Mauno Hyvönen

(*1914) Kurt Vilja (zvukař)

(*1914) Aino Lehtimäki

(*1926) Ilmi Parkkari

(*1930) Helena Salonius

(*1929) Leena Valkeala

(*1925) Juhani Kumpulainen

(*1930) Saulo Haarla

(*1921) Juha Nevalainen (scénárista)

(*1923) Paavo Hyttilä

(*1932) Anneli Sauli

(*1916) Lasse Pihlajamaa

(*1933) Eva Hellas

(*1943) Merja Linko

(*1911) Tuukka Soitso

(*1907) Armas Vallasvuo (střihač)



Tranzitní horoskop (1953)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
3°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
22°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
23°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
16°18’
Býk
11°00’
SaturnSaturn:
Střelec
24°35’
Váhy
26°15’
UranUran:
Beran
9°37’
Rak
16°44’
NeptunNeptun:
Panna
2°18’
Váhy
23°43’
PlutoPluto:
Rak
19°31’
Lev
22°56’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°59’
Vodnář
14°03’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°17’
Panna
0°56’
CheirónCheirón:
Býk
13°43’
Kozoroh
13°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »