stir

Rob Schneider
(2008): Pohádky na dobrou noc

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, scénárista
Rob Schneider - Film: Pohádky na dobrou noc
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rob Schneider - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Life Outside
(2016) - The Storyteller
(2016) - Ledová sezóna
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - Real Rob (TV seriál)
(2015) - Pups United
(2015) - OMG, I'm a Robot!
(2015) - Back to the Jurassic
(2014) - 3 Still Standing
(2014) - Wings: Sky Force Heroes
(2014) - Shelby
(2014) - Jungle Shuffle
(2013) - Inside Amy Schumer (TV seriál)
(2013) - InAPPropriate Comedy
(2013) - Frog Kingdom
(2012) - Sígři ve výslužbě: Made in USA
(2012) - Rob (TV seriál)
(2012) - Past na žraloka 2
(2012) - Ot vinta 3D
(2012) - Noah
(2012) - Koala kideu: yeongwoongeui tansaeng
(2012) - Hurá do pravěku!
(2011) - Líbat nevěstu zakázáno
(2011) - Jack a Jill
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Machři
(2010) - The Chosen One
(2010) - Elf Sparkle and the Special Red Dress
(2009) - Comedy Is Pain
(2009) - Wild Cherry
(2009) - Americká panna
(2008) - Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education
(2008) - Zohan: Krycí jméno Kadeřník
(2008) - Pohádky na dobrou noc
(2008) - Americká gangsterka
(2007) - Ten Největší
(2007) - Když si Chuck bral Larryho
(2007) - Juliana and the Medicine Fish
(2006) - Pidihajzlík
(2006) - Past na žraloka
(2006) - Král videoher
(2006) - Klik - život na dálkové ovládání
(2006) - (J)elita ze střídačky
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Trestná lavice
(2005) - Deuce Bigalow: Evropský gigolo
(2005) - Back to Norm
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - 50x a stále poprvé
(2004) - Cesta kolem světa za 80 dní
(2003) - The Electric Piper
(2003) - Blind Sided
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Žába k zulíbání
(2002) - Osm bláznivých večerů
(2002) - Mr. Deeds - Náhodný milionář
(2001) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner
(2001) - Comedy Central Canned Ham: The Animal
(2001) - Intimate Portrait: Lela Rochon
(2001) - Zvíře
(2001) - The Mummy Parody
(2000) - Malý Nicky - Satan Junior
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - The Making of 'Big Daddy'
(1999) - Velký táta
(1999) - Muppeti z vesmíru
(1999) - Deuce Bigalow: Dobrej striptér
(1998) - Vodonoš
(1998) - Susanin plán
(1998) - Kontraband
(1997) - Sports Illustrated: Swimsuit '97
(1997) - Sammy the Screenplay
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Comedy Central Canned Ham
(1996) - Pinocchiova dobrodružství
(1996) - Periskop nahoru a dolů
(1996) - Men Behaving Badly (TV seriál)
(1995) - Soudce Dredd
(1994) - Howard Stern
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Demolition Man
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1993) - Bláznivé dědictví
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Nezbytná tvrdost
(1990) - Marťani, jděte domů
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1985) - 227 (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live

Rob Schneider - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Rob Schneider - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pohádky na dobrou noc":
(*1947) Jonathan Pryce

(*1964) Courteney Cox

(*1967) Guy Pearce

(*1966) Adam Sandler

(*1966) Adam Sandler (producent)

(*1972) Carmen Electra

(*1976) Keri Russell

(*1964) Adam Shankman (režisér)

(*1968) Lucy Lawless

(*1959) Debbie Lee Carrington

(*1928) Paul Dooley

(*1947) Richard Griffiths

(*1965) Sarah Buxton

(*1964) Allen Covert

(*1970) Aisha Tyler

(*1986) Teresa Palmer

(*1939) Kathryn Joosten

(*1975) Russell Brand

(*1976) Nick Swardson

(*1946) Blake Clark

(*1970) Michael Barrett (kameraman)



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
7°20’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
4°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
23°41’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
4°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
11°32’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
16°31’
Panna
8°24’
UranUran:
Panna
9°07’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Štír
15°05’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Panna
13°39’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Rak
14°36’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Štír
21°42’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Ryby
10°26’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »