ryby

Robert Folk
(1986): Princ z Bel Air

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec, skladatel
Robert Folk - Film: Princ z Bel Air
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robert Folk - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Police Academy 8
(2016) - Havana Heat
(2013) - The Secret Village
(2011) - Underground
(2011) - Bílý Elephant
(2008) - Beethoven: Velký trhák
(2006) - Sexy párty 2
(2005) - Prci, prci, prcičky: Na táboře
(2005) - Back in the Day
(2004) - El Sol de los venados
(2004) - In the Shadow of the Cobra
(2003) - Velká rodinná sešlost
(2002) - 40
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Kung prásk: Smrtonosná smrt
(2001) - Komando v sukních
(1999) - You're Dead...
(1999) - Thumb Wars: The Phantom Cuticle
(1999) - Blázniví únosci
(1999) - The All New Adventures of Laurel & Hardy: For Love or Mummy
(1998) - První liga 3: Zpátky do druhé ligy
(1998) - The Jungle Book: Mowgli's Story
(1997) - Není co ztratit
(1997) - Láska na černo
(1996) - Trávníkář 2: Odvrácená strana vesmíru
(1996) - Rule of Three
(1996) - Maximální riziko
(1995) - Theodore Rex
(1995) - Family Reunion: A Relative Nightmare
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - Záchranná služba
(1994) - Vojna není kojná
(1994) - Spravedlnost pro nevinné
(1994) - Skřítek v Central Parku
(1994) - Policejní akademie 7: Moskevská mise
(1994) - Lapeni v ráji
(1994) - Kritický stav
(1993) - The Princess and the Cobbler
(1993) - Přísahal jsem pomstu
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1991) - Rock a Doodle aneb jak sluníčko zase vyšlo
(1991) - Nebezpečná hra na vojáky
(1991) - A Climate for Killing
(1991) - Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
(1990) - To Dream of Roses
(1989) - Zlá macecha
(1989) - Policejní akademie 6: Město v obklíčení
(1989) - Nekonečný příběh 2
(1989) - Bláznivá spolubydlící
(1988) - Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach
(1988) - Míle od domova
(1987) - Policejní akademie 4: Občanská patrola
(1987) - Pokoj v podkroví
(1987) - Láska není v ceně
(1986) - 2 1/2 Dads
(1986) - Škola letušek
(1986) - Princ z Bel Air
(1986) - Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku
(1986) - Odd Jobs
(1986) - Bojová akademie
(1985) - Thunder Alley
(1984) - Purpurová srdce
(1984) - Policejní akademie
(1984) - Pánská jízda
(1983) - The Planets
(1982) - The Slayer
(1981) - Savage Harvest

Robert Folk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Princ z Bel Air":
(*1932) Robert Vaughn

(*1951) Kirstie Alley

(*1951) Mark Harmon

(*1958) Barbara Crampton

(*1965) Patrick Labyorteaux

(*1962) Dean Cameron

(*1958) Don Swayze

(*1944) Charles Braverman



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
14°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
15°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
18°09’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
3°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
17°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°10’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Panna
1°51’
Střelec
5°12’
UranUran:
Blíženci
26°30’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
14°34’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
14°43’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°04’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Ryby
25°21’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Střelec
8°53’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »