ryby

Robert Folk
(1997): Není co ztratit

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, skladatel
Robert Folk - Film: Není co ztratit
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robert Folk - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Police Academy 8
(2016) - Havana Heat
(2013) - The Secret Village
(2011) - Underground
(2011) - Bílý Elephant
(2008) - Beethoven: Velký trhák
(2006) - Sexy párty 2
(2005) - Prci, prci, prcičky: Na táboře
(2005) - Back in the Day
(2004) - El Sol de los venados
(2004) - In the Shadow of the Cobra
(2003) - Velká rodinná sešlost
(2002) - 40
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Kung prásk: Smrtonosná smrt
(2001) - Komando v sukních
(1999) - You're Dead...
(1999) - Thumb Wars: The Phantom Cuticle
(1999) - Blázniví únosci
(1999) - The All New Adventures of Laurel & Hardy: For Love or Mummy
(1998) - První liga 3: Zpátky do druhé ligy
(1998) - The Jungle Book: Mowgli's Story
(1997) - Není co ztratit
(1997) - Láska na černo
(1996) - Trávníkář 2: Odvrácená strana vesmíru
(1996) - Rule of Three
(1996) - Maximální riziko
(1995) - Theodore Rex
(1995) - Family Reunion: A Relative Nightmare
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - Záchranná služba
(1994) - Vojna není kojná
(1994) - Spravedlnost pro nevinné
(1994) - Skřítek v Central Parku
(1994) - Policejní akademie 7: Moskevská mise
(1994) - Lapeni v ráji
(1994) - Kritický stav
(1993) - The Princess and the Cobbler
(1993) - Přísahal jsem pomstu
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1991) - Rock a Doodle aneb jak sluníčko zase vyšlo
(1991) - Nebezpečná hra na vojáky
(1991) - A Climate for Killing
(1991) - Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
(1990) - To Dream of Roses
(1989) - Zlá macecha
(1989) - Policejní akademie 6: Město v obklíčení
(1989) - Nekonečný příběh 2
(1989) - Bláznivá spolubydlící
(1988) - Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach
(1988) - Míle od domova
(1987) - Policejní akademie 4: Občanská patrola
(1987) - Pokoj v podkroví
(1987) - Láska není v ceně
(1986) - 2 1/2 Dads
(1986) - Škola letušek
(1986) - Princ z Bel Air
(1986) - Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku
(1986) - Odd Jobs
(1986) - Bojová akademie
(1985) - Thunder Alley
(1984) - Purpurová srdce
(1984) - Policejní akademie
(1984) - Pánská jízda
(1983) - The Planets
(1982) - The Slayer
(1981) - Savage Harvest

Robert Folk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Není co ztratit":
(*1958) Tim Robbins

(*1965) Martin Lawrence

(*1958) Giancarlo Esposito

(*1990) Penny Bae Bridges

(*1961) Steve Oedekerk (režisér)

(*1961) Steve Oedekerk

(*1947) Michael McKean

(*1959) John C. McGinley

(*1962) Kelly Preston

(*1959) Jim Meskimen

(*1970) Caroline Keenan

(*1935) Irma P. Hall

(*1951) Dan Martin

(*1971) Rebecca Gayheart

(*1919) Patrick Cranshaw

(*1946) Blake Clark

(*1986) Marcus T. Paulk



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
14°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
15°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
18°09’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
3°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
17°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°10’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Panna
1°51’
Beran
1°21’
UranUran:
Blíženci
26°30’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Váhy
14°34’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Lev
14°43’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°04’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Ryby
25°21’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Střelec
8°53’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »