ryby

Robert Quinn
(2007): Pravěk útočí (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
režisér
Robert Quinn - Film: Pravěk útočí (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robert Quinn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pravěk útočí (TV seriál)":
(*1965) Alexander Siddig

(*1966) Jason Flemyng

(*1965) Douglas Henshall

(*1981) Hannah Spearritt

(*1969) Tony Curran

(*1960) Nigel Marven

(*1979) Lucy Brown

(*1969) Juliet Aubrey

(*1975) James Murray

(*1966) Ben Miller

(*1979) Andrew Lee Potts

(*1971) Mark Wakeling

(*1975) Kate Magowan

(*1946) Togo Igawa

(*1972) Gillian Kearney

(*1983) Ben Mansfield

(*1975) Laila Rouass

(*1971) Chris Ryman

(*1990) Jacob Anderson

(*1987) Ruth Bradley

(*1971) Shane Daly (kameraman)

(*1988) Joe Prospero

(*1952) Anton Lesser

(*1967) Ramon Tikaram



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
8°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
18°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
19°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
16°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°52’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Býk
4°40’
Lev
24°26’
UranUran:
Váhy
7°54’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Střelec
0°53’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
26°31’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°14’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Lev
9°09’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Beran
4°41’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Graf
(*1950 - 2001) herec

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876 - 1953) herec

Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935 - 2015) herec

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896 - 1943) spisovatel, představitel psychologické prózy

Spojené státy Henry Ford
(*1863 - 1947) zakladatel automobilky Ford



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »