rak

Ron Silver
(1999): Černá a bílá

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Ron Silver - Film: Černá a bílá
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ron Silver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - My Father's Will
(2008) - Xenophobia
(2007) - Desatero
(2006) - Dokažte mi vinu
(2005) - Broken Promises: The United Nations at 60
(2005) - Red Mercury
(2004) - Fahrenhype 9/11
(2004) - Jack
(2003) - Skin (TV seriál)
(2002) - Muž, který prodal Ameriku
(2002) - Děsivá touha
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2001) - Festival v Cannes
(2001) - Exposure
(2001) - Ali
(2000) - Krysouni
(2000) - American Tragedy
(2000) - Adrenalin
(1999) - New York: A Documentary Film (TV seriál)
(1999) - V tajných službách
(1999) - To dítě není moje
(1999) - Love Is Strange
(1999) - Heat Vision and Jack
(1999) - Černá a bílá
(1998) - Záhada diamantu
(1998) - Rhapsody in Bloom
(1997) - Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
(1997) - Skeletons
(1997) - The Beneficiary
(1996) - Who Is Henry Jaglom?
(1996) - Smrtící nabídka
(1996) - Shadow Zone: The Undead Express
(1996) - Sex po telefonu
(1996) - Nebezpečná zóna
(1996) - Invaze
(1995) - Sama proti osudu (TV seriál)
(1995) - Kissinger and Nixon
(1995) - Almost Golden: The Jessica Savitch Story
(1994) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1994) - Loyalty & Betrayal: The Story of the American Mob
(1994) - Timecop
(1993) - Živý kokon
(1993) - Hra naslepo
(1992) - Gomorron
(1992) - Pan Sobota večer
(1992) - Exploze
(1991) - Manželské rošády
(1991) - Drsnej polda
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Zvrat štěstěny
(1990) - Zapomenutí vězni
(1989) - Souputníci
(1989) - Nepřátelé: Příběh lásky
(1989) - Modrá ocel
(1989) - Big Time
(1988) - Otcova pomsta
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Snědení a opuštění
(1986) - Bariéra mlčení
(1985) - Kane & Abel (TV seriál)
(1984) - The Goodbye People
(1984) - Garbo mluví
(1984) - Bože, ty jsi Ďábel
(1983) - Silkwoodová
(1983) - Nemocný láskou
(1982) - Tichá zuřivost
(1982) - Nejlepší přátelé
(1982) - Bytost
(1982) - Baker's Dozen (TV seriál)
(1981) - Word of Honor
(1980) - The Stockard Channing Show (TV seriál)
(1979) - Dear Detective (TV seriál)
(1979) - Dear Detective
(1978) - Murder at the Mardi Gras
(1978) - Betrayal
(1977) - Napůl drsňák
(1976) - Tunnel Vision
(1976) - The Return of the World's Greatest Detective
(1974) - The Mac Davis Show
(1974) - Rhoda (TV seriál)

Ron Silver - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Černá a bílá":
(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1981) Elijah Wood

(*1971) Jared Leto

(*1951) Joe Pantoliano

(*1980) Eddie Kaye Thomas

(*1965) Brooke Shields

(*1973) William Lee Scott

(*1969) Brett Ratner

(*1944) James Toback (scénárista)

(*1944) James Toback (režisér)

(*1944) James Toback

(*1970) Claudia Schiffer

(*1965) Stacy Edwards

(*1976) Scott Caan

(*1935) Frank Adonis

(*1973) Sticky Fingaz

(*1971) Fredro Starr

(*1987) Michael B. Jordan

(*1971) Method Man

(*1970) Raekwon

(*1985) Jade Yorker

(*1980) Bijou Phillips

(*1977) Pell James

(*1968) Masta Killa

(*1970) Bellamy Young

(*1963) Marla Maples

(*1966) Mike Tyson

(*1982) Gaby Hoffmann

(*1977) Sanny Van Heteren

(*1953) Chuck Zito



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
9°59’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
24°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
5°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
16°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
6°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°54’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Rak
26°00’
Beran
26°46’
UranUran:
Blíženci
18°55’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Váhy
5°54’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
10°28’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°48’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°27’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Váhy
15°15’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »