rak

Ron Silver
(2003): Skin (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Ron Silver - Film: Skin (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ron Silver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - My Father's Will
(2008) - Xenophobia
(2007) - Desatero
(2006) - Dokažte mi vinu
(2005) - Broken Promises: The United Nations at 60
(2005) - Red Mercury
(2004) - Fahrenhype 9/11
(2004) - Jack
(2003) - Skin (TV seriál)
(2002) - Muž, který prodal Ameriku
(2002) - Děsivá touha
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2001) - Festival v Cannes
(2001) - Exposure
(2001) - Ali
(2000) - Krysouni
(2000) - American Tragedy
(2000) - Adrenalin
(1999) - New York: A Documentary Film (TV seriál)
(1999) - V tajných službách
(1999) - To dítě není moje
(1999) - Love Is Strange
(1999) - Heat Vision and Jack
(1999) - Černá a bílá
(1998) - Záhada diamantu
(1998) - Rhapsody in Bloom
(1997) - Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
(1997) - Skeletons
(1997) - The Beneficiary
(1996) - Who Is Henry Jaglom?
(1996) - Smrtící nabídka
(1996) - Shadow Zone: The Undead Express
(1996) - Sex po telefonu
(1996) - Nebezpečná zóna
(1996) - Invaze
(1995) - Sama proti osudu (TV seriál)
(1995) - Kissinger and Nixon
(1995) - Almost Golden: The Jessica Savitch Story
(1994) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1994) - Loyalty & Betrayal: The Story of the American Mob
(1994) - Timecop
(1993) - Živý kokon
(1993) - Hra naslepo
(1992) - Gomorron
(1992) - Pan Sobota večer
(1992) - Exploze
(1991) - Manželské rošády
(1991) - Drsnej polda
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Zvrat štěstěny
(1990) - Zapomenutí vězni
(1989) - Souputníci
(1989) - Nepřátelé: Příběh lásky
(1989) - Modrá ocel
(1989) - Big Time
(1988) - Otcova pomsta
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Snědení a opuštění
(1986) - Bariéra mlčení
(1985) - Kane & Abel (TV seriál)
(1984) - The Goodbye People
(1984) - Garbo mluví
(1984) - Bože, ty jsi Ďábel
(1983) - Silkwoodová
(1983) - Nemocný láskou
(1982) - Tichá zuřivost
(1982) - Nejlepší přátelé
(1982) - Bytost
(1982) - Baker's Dozen (TV seriál)
(1981) - Word of Honor
(1980) - The Stockard Channing Show (TV seriál)
(1979) - Dear Detective (TV seriál)
(1979) - Dear Detective
(1978) - Murder at the Mardi Gras
(1978) - Betrayal
(1977) - Napůl drsňák
(1976) - Tunnel Vision
(1976) - The Return of the World's Greatest Detective
(1974) - The Mac Davis Show
(1974) - Rhoda (TV seriál)

Ron Silver - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Skin (TV seriál)":
(*1958) Rachel Ticotin

(*1965) Pamela Gidley

(*1953) Russell Mulcahy (režisér)

(*1960) Kevin Anderson

(*1970) Greg Yaitanes (režisér)

(*1954) D. W. Moffett

(*1973) Asia Carrera

(*1954) Michael Emerson

(*1978) Garikayi Mutambirwa

(*1984) Olivia Wilde

(*1973) Sanford Bookstaver (režisér)

(*1948) Larry Brandenburg

(*1983) Danica Stewart

(*1982) Brooke Nevin

(*1977) Nina Mercedez

(*1970) Jessica Drake

(*1962) Ginger Lynn Allen

(*1975) Antwon Tanner

(*1980) D. J. Cotrona

(*1963) Melinda McGraw

(*1976) Jim Dooley (hudební skladatel)

(*1979) Michael Graziadei

(*1945) Jerry Bruckheimer (producent)



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
9°59’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
24°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
5°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
16°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
6°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°54’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Rak
26°00’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Blíženci
18°55’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Váhy
5°54’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
10°28’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°48’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°27’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Váhy
15°15’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919 - 2009) herečka

Rusko Kim Čong-il
(*1941 - 2011) politik, vůdce Korejské lidově demokratické republiky

Spojené státy Captain Beefheart
(*1941 - 2010) zpěvák, hudebník

Česká republika Antonín Hájek
(*1944 - 1989) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, kapelník

Spojené státy Alaina Reed Hall
(*1946 - 2009) zpěvačka, herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »