rak

Ronny Cox
(1980): Fugitive Family

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cloudcroft
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec
Ronny Cox - Film: Fugitive Family
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ronny Cox - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Nadia's Promise
(2014) - Beyond the Reach
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2013) - Since '45 - In the Extraordinary House of History
(2013) - Věk dinosaurů
(2012) - Casting By
(2011) - Truth Be Told
(2009) - Tak si představ
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - The L.A. Riot Spectacular
(2004) - Anděl v rodině
(2002) - Ohnisko požáru
(2002) - Crazy as Hell
(2001) - Zlomení
(2001) - V tajných službách
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Psanci Ameriky
(2001) - The Boys of Sunset Ridge
(2000) - Love Lessons
(2000) - Dokonalá vražda, dokonalé město
(1999) - Živelná pohroma
(1999) - Útok z hlubin
(1999) - Fenomén Y2K
(1999) - Bohatý je ten, kdo dává
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Vpád do Ameriky (TV seriál)
(1998) - Puraido: Unmei no toki
(1998) - Frog and Wombat
(1997) - Vražda v Bílém domě
(1997) - Spawn (TV seriál)
(1997) - Childhood Sweetheart?
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Psalms from the Underground
(1996) - Never Give Up: The Jimmy V Story
(1996) - Nejtvrdší zápas
(1996) - Desert Breeze
(1994) - Sweet Justice (TV seriál)
(1994) - A Part of the Family
(1993) - Second Chances (TV seriál)
(1992) - Vražedný plán
(1992) - Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem
(1991) - Nůžky
(1990) - The Making of 'Total Recall'
(1990) - Total Recall
(1990) - Parťák
(1990) - Marťani, jděte domů
(1990) - Cop Rock (TV seriál)
(1990) - Captain America
(1989) - One Man Force
(1989) - Kouzelná chvíle
(1989) - The Comeback
(1988) - Scandal in a Small Town
(1988) - Při výkonu služby: Vrazi agentů
(1988) - Favorite Son (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - RoboCop
(1987) - Policajt v Beverly Hills II
(1987) - Moje spravedlnost
(1987) - Just a Regular Kid: An AIDS Story
(1987) - Baby Girl Scott
(1987) - The Abduction of Kari Swenson
(1986) - Hollywood Vice Squad
(1985) - Když se kácí les
(1985) - Hledání vidiny
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Spencer (TV seriál)
(1984) - Příběh Jesseho Owense
(1984) - Policajt v Beverly Hills
(1984) - Courage
(1982) - V dosahu bestie
(1982) - Two of a Kind
(1982) - Tangiers
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Some Kind of Hero
(1981) - Večerka
(1981) - Fallen Angel
(1980) - One Last Ride (TV seriál)
(1980) - The Last Song
(1980) - Fugitive Family
(1980) - The Courage of Kavik, The Wolf Dog
(1980) - Alcatraz: The Whole Shocking Story
(1979) - When Hell Was in Session
(1979) - Transplant
(1979) - Cibulové pole
(1979) - CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
(1978) - Ponorka na dně
(1978) - Lovey: A Circle of Children, Part II
(1978) - Harper Valley P.T.A.
(1977) - Our Town
(1977) - Konečné řešení
(1977) - The Girl Called Hatter Fox
(1977) - Auto
(1976) - Having Babies
(1976) - Cesta ke slávě
(1975) - Who Is the Black Dahlia?
(1975) - Hugó, a víziló
(1974) - A Case of Rape
(1974) - Apple's Way (TV seriál)
(1973) - Pueblo
(1973) - The Connection
(1972) - The Dangerous World of 'Deliverance'
(1972) - Zloději myslí
(1972) - Vysvobození
Spoluherci ve filmu "Fugitive Family":
(*1926) Richard Crenna

(*1915) Eli Wallach

(*1938) Diane Baker

(*1917) Mel Ferrer

(*1929) Don Murray

(*1935) Paul Krasny (režisér)

(*1925) Felice Orlandi

(*1919) Robert B. Hauser (kameraman)



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
29°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
8°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
25°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
10°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
0°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
0°40’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Beran
17°59’
Panna
26°59’
UranUran:
Býk
17°24’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Panna
19°06’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Rak
29°41’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°26’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°07’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Rak
5°16’
Býk
9°17’

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »