rak

Ronny Cox
(2014): Temný případ (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cloudcroft
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec
Ronny Cox - Film: Temný případ (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ronny Cox - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Nadia's Promise
(2014) - Beyond the Reach
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2013) - Since '45 - In the Extraordinary House of History
(2013) - Věk dinosaurů
(2012) - Casting By
(2011) - Truth Be Told
(2009) - Tak si představ
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - The L.A. Riot Spectacular
(2004) - Anděl v rodině
(2002) - Ohnisko požáru
(2002) - Crazy as Hell
(2001) - Zlomení
(2001) - V tajných službách
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Psanci Ameriky
(2001) - The Boys of Sunset Ridge
(2000) - Love Lessons
(2000) - Dokonalá vražda, dokonalé město
(1999) - Živelná pohroma
(1999) - Útok z hlubin
(1999) - Fenomén Y2K
(1999) - Bohatý je ten, kdo dává
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Vpád do Ameriky (TV seriál)
(1998) - Puraido: Unmei no toki
(1998) - Frog and Wombat
(1997) - Vražda v Bílém domě
(1997) - Spawn (TV seriál)
(1997) - Childhood Sweetheart?
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Psalms from the Underground
(1996) - Never Give Up: The Jimmy V Story
(1996) - Nejtvrdší zápas
(1996) - Desert Breeze
(1994) - Sweet Justice (TV seriál)
(1994) - A Part of the Family
(1993) - Second Chances (TV seriál)
(1992) - Vražedný plán
(1992) - Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem
(1991) - Nůžky
(1990) - The Making of 'Total Recall'
(1990) - Total Recall
(1990) - Parťák
(1990) - Marťani, jděte domů
(1990) - Cop Rock (TV seriál)
(1990) - Captain America
(1989) - One Man Force
(1989) - Kouzelná chvíle
(1989) - The Comeback
(1988) - Scandal in a Small Town
(1988) - Při výkonu služby: Vrazi agentů
(1988) - Favorite Son (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - RoboCop
(1987) - Policajt v Beverly Hills II
(1987) - Moje spravedlnost
(1987) - Just a Regular Kid: An AIDS Story
(1987) - Baby Girl Scott
(1987) - The Abduction of Kari Swenson
(1986) - Hollywood Vice Squad
(1985) - Když se kácí les
(1985) - Hledání vidiny
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Spencer (TV seriál)
(1984) - Příběh Jesseho Owense
(1984) - Policajt v Beverly Hills
(1984) - Courage
(1982) - V dosahu bestie
(1982) - Two of a Kind
(1982) - Tangiers
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Some Kind of Hero
(1981) - Večerka
(1981) - Fallen Angel
(1980) - One Last Ride (TV seriál)
(1980) - The Last Song
(1980) - Fugitive Family
(1980) - The Courage of Kavik, The Wolf Dog
(1980) - Alcatraz: The Whole Shocking Story
(1979) - When Hell Was in Session
(1979) - Transplant
(1979) - Cibulové pole
(1979) - CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
(1978) - Ponorka na dně
(1978) - Lovey: A Circle of Children, Part II
(1978) - Harper Valley P.T.A.
(1977) - Our Town
(1977) - Konečné řešení
(1977) - The Girl Called Hatter Fox
(1977) - Auto
(1976) - Having Babies
(1976) - Cesta ke slávě
(1975) - Who Is the Black Dahlia?
(1975) - Hugó, a víziló
(1974) - A Case of Rape
(1974) - Apple's Way (TV seriál)
(1973) - Pueblo
(1973) - The Connection
(1972) - The Dangerous World of 'Deliverance'
(1972) - Zloději myslí
(1972) - Vysvobození
Spoluherci ve filmu "Temný případ (TV seriál)":
(*1942) Fred Ward

(*1953) David Morse

(*1969) Matthew McConaughey

(*1961) Woody Harrelson

(*1970) Vince Vaughn

(*1976) Colin Farrell

(*1977) Kelly Reilly

(*1975) Joshua Leonard

(*1958) Matt McCoy

(*1961) Lolita Davidovich

(*1956) Kevin Dunn

(*1950) Tess Harper

(*1949) Rick Springfield

(*1978) Rachel McAdams

(*1951) Cooper Huckabee

(*1978) Riley Smith

(*1929) Terry Moore

(*1953) Jay O. Sanders

(*1962) Michael Hartson

(*1969) Shea Whigham

(*1976) Michelle Monaghan

(*1965) Paul Ben-Victor

(*1963) W. Earl Brown

(*1974) Benjamín Benítez

(*1975) Tory Kittles

(*1989) Emily Rios

(*1981) Abigail Spencer

(*1973) David Denman

(*1974) Melinda Page Hamilton

(*1972) Christian Campbell

(*1989) Courtney Halverson

(*1980) Sprague Grayden

(*1981) Taylor Kitsch

(*1965) Matt Battaglia

(*1971) C. S. Lee

(*1984) Weronika Rosati

(*1965) Anjul Nigam

(*1964) Laura Cayouette

(*1975) Elizabeth Reaser

(*1968) James Frain

(*1990) Leven Rambin

(*1979) Amy Brassette

(*1977) Cary Fukunaga (režisér)

(*1953) Gary Carlos Cervantes

(*1973) Ólafur Darri Ólafsson

(*1967) Alex Fernandez

(*1986) Alexandra Daddario

(*1952) Clarke Peters

(*1980) Luke Edwards

(*1956) Louis Herthum

(*1988) Ashley Hinshaw

(*1948) T-Bone Burnett (hudební skladatel)

(*1992) Lili Simmons

(*1973) Drew Waters

(*1979) Bree Williamson

(*1963) Lidia Porto

(*2002) Brighton Sharbino

(*1961) Molly Hagan

(*1977) Ronnie Gene Blevins

(*1980) Charles Halford

(*1990) Ana Flavia Gavlak

(*1983) Vincent M. Biscione



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
29°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
8°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
25°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
10°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
0°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
0°40’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Beran
17°59’
Štír
20°24’
UranUran:
Býk
17°24’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Panna
19°06’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Rak
29°41’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°26’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°07’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Rak
5°16’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »