panna

Rose McGowan
(2007): Grindhouse: Auto zabiják

Pohlaví:
Žena
Narození:
5.9. 1973 - 23:38h
Místo:
Florencie
Země:
Věk:
46 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, modelka
Rose McGowan - Film: Grindhouse: Auto zabiják
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rose McGowan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Last Duane
(2016) - The Tell-Tale Heart
(2016) - Lower Bay
(2017) - The Bell Jar
(2015) - Rose McGowan: RM486 (hudební videoklip)
(2015) - Vows and Rites
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Rose
(2013) - Chosen (TV seriál)
(2011) - Scream: The Inside Story
(2011) - Rosewood Lane
(2011) - Pastorova žena
(2011) - Boop
(2011) - Barbar Conan
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Machete
(2010) - Dead Awake
(2008) - Štvanec IRA
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Grindhouse: Planeta Teror
(2007) - Grindhouse: Auto zabiják
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Černá Dahlia
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Elvisovy začátky
(2004) - Lest We Forget: The Video Collection (hudební videoklip)
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Intimate Portrait: Alyssa Milano
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - Podivuhodná srdce
(2002) - Jak ukrást Bess
(2001) - Opoparchant
(2001) - Mrtvá zóna
(2000) - The Last Stop
(2000) - Hromy a blesky
(1999) - God Is in the T.V. (hudební videoklip)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Sleeping Beauties
(1999) - Ďábelská hra
(1998) - Southie
(1998) - Přízraky
(1998) - Devil in the Flesh
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Zkurvená nuda
(1997) - Vem mě s sebou
(1997) - Seed
(1997) - Lewis, Clark a George
(1997) - Bruce Testones, Fashion Photographer
(1996) - Vřískot
(1996) - Kiss & Tell
(1996) - Bio-Dome
(1995) - Zkurvená generace
(1994) - Howard Stern
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - California Man

Rose McGowan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Grindhouse: Auto zabiják":
(*1951) Kurt Russell

(*1963) Quentin Tarantino (scénárista)

(*1963) Quentin Tarantino (režisér)

(*1963) Quentin Tarantino

(*1970) Nicky Katt

(*1975) Jordan Ladd

(*1972) Eli Roth

(*1979) Rosario Dawson

(*1940) Michael Parks

(*1973) Sydney Tamiia Poitier

(*1974) Marley Shelton

(*1952) Harvey Weinstein (producent)

(*1984) Mary Elizabeth Winstead

(*1970) Monica Staggs

(*1980) Vanessa Ferlito

(*1975) Tracie Thoms

(*1978) Zoë Bell

(*1976) Omar Doom

(*1968) James Parks

(*1986) Electra Avellán

(*1986) Elise Avellán

(*1951) Gary Teague



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
13°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
26°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
16°00’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
21°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
7°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
3°06’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Rak
3°13’
Lev
24°26’
UranUran:
Váhy
20°59’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Střelec
4°46’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Váhy
3°28’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°07’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
2°22’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Beran
20°07’
Vodnář
7°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
14°57’
4. IC:
Lev
17°56’
7. DSC:
Střelec
14°57’
10. MC:
Vodnář
17°56’

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred de Vigny
(*1797 - 1863) romantický spisovatel, básník a dramatik

Francie Eugène Viollet-le-Duc
(*1814 - 1879) architekt, restaurátor, teoretik

Německo Fritz Wunderlich
(*1930 - 1966) operní pěvec, tenor

Spojené státy Spiro Agnew
(*1918 - 1996) prezident

Francie Antoine Laurent de Jussieu
(*1748 - 1836) francouzský botanik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »