beran

Russell Crowe
(2006): Dobrý ročník

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.4. 1964 - 02:00h
Místo:
Wellington, Wellington
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, zpěvák
Russell Crowe - Film: Dobrý ročník
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Russell Crowe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - In Sand and Blood
(2017) - Felt
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Správní chlapi
(2015) - The BRIT Awards 2015
(2015) - Otcové a dcery
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - Zimní příběh
(2014) - Noe
(2014) - Cesta naděje
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - Red Obsession
(2013) - Zlomené město
(2013) - Muž z oceli
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Pěsti ze železa
(2012) - Bídníci
(2010) - Skutečný Robin Hood
(2010) - Robin Hood: Rise and Rise Again, Making Ridley Scott's Robin Hood
(2010) - Tři dny ke svobodě
(2010) - Robin Hood
(2010) - Doylův okrsek (TV seriál)
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Životopisy: Russell Crowe
(2009) - Actionable Intelligence: Deconstructing 'Body of Lies'
(2009) - Něha
(2009) - Na odstřel
(2008) - 'Neighbours' on Five
(2008) - Fallen Empire: Making 'American Gangster'
(2008) - Labyrint lží
(2007) - The 2007 Australian Film Institute Awards
(2007) - Příběh z jižního Sydney (TV seriál)
(2007) - Postcards from Provence
(2007) - Bra Boys
(2007) - 3:10 Vlak do Yumy
(2007) - Americký gangster
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - How the Hell Did We Get Here?
(2006) - Země světa (TV seriál)
(2006) - Sanctuary: Lisa Gerrard
(2006) - Odkaz Steva Irwina
(2006) - Dobrý ročník
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Strength and Honor: Creating the World of 'Gladiator'
(2005) - Těžká váha
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Americký chopper
(2003) - Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute
(2003) - Master & Commander: Odvrácená strana světa
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - 60 Odd Hours in Italy
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Texas
(2002) - Film o filmu: Čistá duše
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - The Billy Elliot Boy
(2001) - Čistá duše
(2000) - Rove Live
(2000) - GPTV
(2000) - Gladiator Games: The Roman Bloodsport
(2000) - Životní zkouška
(2000) - Gladiátor
(1999) - Mystery, Aljaška
(1999) - Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
(1997) - Leute heute
(1997) - Rozchod
(1997) - L. A. - Přísně tajné
(1997) - Hořící nebe
(1995) - Virtuozita
(1995) - Rychlejší než smrt
(1995) - Není cesty zpět
(1995) - Drsná magie
(1994) - Jsou z nás
(1993) - The Silver Brumby
(1993) - Mezi kladivem a kovadlinou
(1993) - Love in Limbo
(1993) - For the Moment
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Spotswood
(1992) - Romper Stomper
(1991) - Důkaz
(1991) - Brides of Christ (TV seriál)
(1990) - Krvavá přísaha
(1990) - The Crossing
(1989) - Záchranáři (TV seriál)
(1988) - Living with the Law (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Good Morning America
(1967) - Omnibus (TV seriál)

Russell Crowe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dobrý ročník":
(*1936) Albert Finney

(*1954) Catriona MacColl

(*1944) Kenneth Cranham

(*1937) Ridley Scott (režisér)

(*1937) Ridley Scott (producent)

(*1972) Archie Panjabi

(*1964) Valeria Bruni Tedeschi

(*1975) Marion Cotillard

(*1982) Abbie Cornish

(*1959) Philippe Bergeron

(*1992) Freddie Highmore

(*1972) Richard Coyle

(*1967) Tom Hollander

(*1951) Nicholas Guest

(*1927) Jacques Herlin

(*1966) Samantha Robson

(*1978) Daniel Mays

(*1959) Didier Bourdon

(*1983) Rafe Spall

(*1977) Patrick Kennedy

(*1955) Dody Dorn (střihačka)

(*1971) Jean-Michel Richaud



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
16°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
1°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
5°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
2°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
6°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
28°38’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Ryby
1°22’
Lev
9°53’
UranUran:
Panna
6°29’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Štír
17°14’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Panna
12°06’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Rak
6°14’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Střelec
9°17’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Ryby
16°25’
Vodnář
1°57’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Vodnář
20°32’
4. IC:
Býk
12°06’
7. DSC:
Lev
20°32’
10. MC:
Štír
12°06’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »