lev

Rut Tellefsen
(1996): Hamsun

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Malvik
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herečka
Rut Tellefsen - Film: Hamsun
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rut Tellefsen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hamsun":
(*1929) Max von Sydow

(*1965) Jørgen Langhelle

(*1931) Jan Troell (režisér)

(*1931) Jan Troell (kameraman)

(*1931) Jan Troell (scénárista)

(*1948) Jesper Christensen

(*1966) Gard B. Eidsvold

(*1935) Ghita Nørby

(*1948) Edgar Selge



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
29°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
20°18’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
26°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
26°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
12°18’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°30’
Ryby
19°25’
UranUran:
Beran
14°57’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Panna
3°10’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Rak
20°11’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Beran
26°31’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°14’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Býk
18°54’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919 - 2009) herečka

Rusko Kim Čong-il
(*1941 - 2011) politik, vůdce Korejské lidově demokratické republiky

Spojené státy Captain Beefheart
(*1941 - 2010) zpěvák, hudebník

Česká republika Antonín Hájek
(*1944 - 1989) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, kapelník

Spojené státy Alaina Reed Hall
(*1946 - 2009) zpěvačka, herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »