lev

Rut Tellefsen
(1996): Hamsun

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Malvik
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herečka
Rut Tellefsen - Film: Hamsun
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rut Tellefsen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hamsun":
(*1929) Max von Sydow

(*1965) Jørgen Langhelle

(*1931) Jan Troell (režisér)

(*1931) Jan Troell (kameraman)

(*1931) Jan Troell (scénárista)

(*1948) Jesper Christensen

(*1966) Gard B. Eidsvold

(*1935) Ghita Nørby

(*1948) Edgar Selge



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
29°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
20°18’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
26°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
26°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
12°18’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°30’
Ryby
19°25’
UranUran:
Beran
14°57’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Panna
3°10’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Rak
20°11’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Beran
26°31’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°14’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Býk
18°54’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »