lev

Rut Tellefsen
(1996): Hamsun

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Malvik
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herečka
Rut Tellefsen - Film: Hamsun
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rut Tellefsen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hamsun":
(*1929) Max von Sydow

(*1965) Jørgen Langhelle

(*1931) Jan Troell (režisér)

(*1931) Jan Troell (kameraman)

(*1931) Jan Troell (scénárista)

(*1948) Jesper Christensen

(*1966) Gard B. Eidsvold

(*1935) Ghita Nørby

(*1948) Edgar Selge



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
29°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
20°18’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
26°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
14°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
26°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
12°18’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°30’
Ryby
19°25’
UranUran:
Beran
14°57’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Panna
3°10’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Rak
20°11’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Beran
26°31’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°14’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Býk
18°54’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Česká republika Jaromír Hanzlík
(*1948) herec

Spojené státy Ice-T
(*1958) rapper, herec

Německo John McEnroe
(*1959) tenista, herec

Spojené státy Margaux Hemingway
(*1955) modelka, herečka, vnučka E.Hemingwaye


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922 - 1996) herec

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940 - 2004) herec, komik, spisovatel, humorista

Itálie Giosue Carducci
(*1835 - 1907) básník, literární kritik

Spojené státy Pat Brown
(*1905 - 1996) guvernér

Francie Félix Faure
(*1841 - 1899) prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »