vodnar

Rutger Hauer
(1969): Floris (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.1. 1944 - 18:18h
Místo:
Breukelen
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér
Rutger Hauer - Film: Floris (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1969, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1969 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rutger Hauer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Valerian a město tisíce planet
(2017) - Four Towers
(2016) - Vij 2. Putěšestvije v Kitaj
(2016) - Emperor
(2015) - Unity
(2015) - Dietro gli occhiali bianchi
(2015) - The Last Kingdom (TV seriál)
(2015) - Michiel de Ruyter
(2015) - Mata Hari (TV seriál)
(2015) - Král Škorpion: Cesta za mocí
(2015) - Kickback
(2015) - Drawing Home
(2015) - Clones
(2014) - The Real History of Science Fiction (TV seriál)
(2014) - 2047 - Sights of Death
(2014) - The Letters
(2014) - Galavant (TV seriál)
(2014) - Francesco (TV seriál)
(2013) - More Blood, More Heart: The Making of Hobo with a Shotgun
(2013) - Real Playing Game
(2013) - Budoucnost
(2012) - Spoon
(2012) - Michelangelo - Il cuore e la pietra
(2012) - Metal Hurlant Chronicles (TV seriál)
(2012) - Kde hnízdí smrt
(2012) - Dracula Daria Argenta
(2012) - Agent Ranjid rettet die Welt
(2011) - Únos Heinekena
(2011) - Somrák s brokárnou
(2011) - The Reverend
(2011) - Portable Life
(2011) - Obřad
(2011) - Mlýn a kříž
(2011) - Il villaggio di cartone
(2011) - Black Butterflies
(2011) - Alle for én
(2010) - Life's a Beach
(2010) - Ključ Salamandry
(2010) - Happiness Runs
(2009) - Oogverblindend
(2009) - Fridrich Barbarossa
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - The Rhapsody
(2008) - The Prince of Motor City
(2008) - Magic Flute Diaries
(2008) - Bruidsvlucht
(2007) - Nebezpečné dny: Jak se točil Blade Runner
(2007) - Deck-A-Rep: The True Nature of Rick Deckard
(2007) - 7eventy 5ive
(2007) - Stěhování pana McAllistera
(2007) - Nové začátky
(2007) - Góóól! II
(2006) - Blond, Blue Eyes
(2006) - Minotaur
(2006) - Mentor
(2006) - Hon na orla: Bod dopadu
(2006) - Hon na Orla
(2005) - Zerkalnyje vojny: Otraženije pervoje
(2005) - Sin City - město hříchu
(2005) - Dracula III: Odkaz
(2005) - Dobrodružství Poseidonu
(2005) - Batman začíná
(2004) - Tempesta
(2004) - Prokletí Salemu
(2004) - In the Shadow of the Cobra
(2004) - Floris
(2003) - The Hitcher - How Do These Movies Get Made?
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - Žhář
(2002) - Milujte svého zabijáka
(2002) - Banchieri di Dio, I
(2002) - Andělé pomsty
(2001) - Turbulence 3: Heavy Metal
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - The Room
(2001) - Panika
(2001) - Čekej nehybně
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Road to Sundance
(2000) - On the Edge of 'Blade Runner'
(2000) - Partneři ve zločinu
(2000) - Detektiv Wilderová
(2000) - Desáté království (TV seriál)
(1999) - Zločin v Silicon Valley
(1999) - Šimon Mág
(1998) - Vykosťovač
(1998) - Taktický útok
(1998) - Merlin
(1997) - Výbuch
(1997) - Volání divočiny
(1997) - V nepřátelských vodách
(1997) - The Ruby Ring
(1997) - Pašeráci
(1997) - Lexx (TV seriál)
(1997) - Klepání na nebeskou bránu
(1997) - Hemoglobin
(1996) - Omega Doom
(1996) - Mariette in Ecstasy
(1996) - Lexx (TV seriál)
(1996) - Drahocenný nález
(1996) - Crossworlds
(1995) - Mr. Stitch
(1994) - Poslední let
(1994) - Otčina
(1994) - Nostradamus
(1994) - Hra o přežití
(1994) - Bez slitování
(1994) - The Beans of Egypt, Maine
(1993) - The Revenge of the Dead Indians
(1993) - V zajetí ledu
(1993) - Plavba
(1993) - Hra naslepo
(1992) - Untitled 'Buffy the Vampire Slayer' Featurette
(1992) - Zlomek sekundy
(1992) - Úderem půlnoci
(1992) - Buffy, zabíječka upírů
(1992) - Beyond Justice
(1991) - Obojek
(1989) - Za svitu luny
(1989) - Zákon pouště (TV seriál)
(1989) - Vražda na Broadwayi
(1989) - Slepá zuřivost
(1989) - Pozdrav od juggerů
(1989) - The Edge
(1988) - La Leggenda del santo bevitore
(1987) - Útěk ze Sobiboru
(1987) - Lovec lidí
(1986) - Stopař
(1985) - Maso a krev
(1985) - Jestřábí žena
(1984) - Nebezpečné tajemství
(1983) - Vražedný víkend
(1983) - Eureka
(1982) - Inside the Third Reich
(1982) - Blade Runner
(1981) - Noční dravci
(1981) - Chanel Solitaire
(1980) - Sprej na vlasy
(1979) - Žena mezi psem a vlkem
(1979) - Osudná chyba
(1979) - Es begann bei Tiffany
(1979) - Duel in de diepte (TV seriál)
(1978) - Pastorale 1943
(1978) - Mysteries
(1977) - Oranžský voják
(1976) - Max Havelaar of de koffieveilingen der Nederlandsche handelsmaatschappij
(1976) - La Donneuse
(1975) - Spiknutí
(1975) - Keetje Tippel
(1975) - Jaar van de kreeft, Het
(1975) - Floris von Rosemund (TV seriál)
(1975) - Das Amulett des Todes
(1974) - Pusteblume
(1973) - Turks fruit
(1973) - Repelsteeltje
(1972) - The Pathfinders (TV seriál)
(1969) - Monsieur Hawarden
(1969) - Floris (TV seriál)

Rutger Hauer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Floris (TV seriál)":
(*1938) Paul Verhoeven (režisér)



Tranzitní horoskop (1969)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
2°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
5°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°31’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
24°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
5°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
24°30’
Váhy
5°29’
SaturnSaturn:
Blíženci
20°23’
Beran
18°48’
UranUran:
Blíženci
4°59’
Váhy
3°59’
NeptunNeptun:
Váhy
4°09’
Štír
27°47’
PlutoPluto:
Lev
7°42’
Panna
25°06’
S.UzelS.Uzel:
Lev
6°58’
Beran
4°35’
Černá LunaLilith:
Lev
27°05’
Blíženci
21°59’
CheirónCheirón:
Panna
15°17’
Ryby
29°04’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
15°48’
4. IC:
Váhy
28°26’
7. DSC:
Vodnář
15°48’
10. MC:
Beran
28°26’

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »