stir

Sándor Fábry
(1999): Esti showder

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec
Sándor Fábry - Film: Esti showder
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sándor Fábry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Esti showder":
(*1934) Gyula Bodrogi

(*1973) Eszter Ónodi

(*1946) Lajos Koltai

(*1940) Ildikó Pécsi

(*1942) Tibor Szilágyi

(*1947) Sarolta Zalatnay

(*1955) András Laár

(*1955) Róbert Dolák-Saly

(*1958) Tibor Szervét

(*1963) András Hajós

(*1907) Miklós Rózsa

(*1970) Naomi Campbell



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
27°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
21°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
15°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
10°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
11°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
24°21’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Štír
3°25’
Beran
26°46’
UranUran:
Rak
22°53’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Váhy
24°50’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
25°00’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°56’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Váhy
6°54’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°33’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Lev Lvu
ukázat kalendář »