stir

Sándor Fábry
(1999): Esti showder

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec
Sándor Fábry - Film: Esti showder
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sándor Fábry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Esti showder":
(*1934) Gyula Bodrogi

(*1973) Eszter Ónodi

(*1946) Lajos Koltai

(*1940) Ildikó Pécsi

(*1942) Tibor Szilágyi

(*1947) Sarolta Zalatnay

(*1955) András Laár

(*1955) Róbert Dolák-Saly

(*1958) Tibor Szervét

(*1963) András Hajós

(*1907) Miklós Rózsa

(*1970) Naomi Campbell



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
27°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
21°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
15°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
10°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
11°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
24°21’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Štír
3°25’
Beran
26°46’
UranUran:
Rak
22°53’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Váhy
24°50’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
25°00’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°56’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Váhy
6°54’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°33’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Velká Británie Tim Curry
(*1946) herec

Velká Británie Dudley Moore
(*1935) herec

Spojené státy Ashley Judd
(*1968) herečka

Česká republika Lubomír Lipský st.
(*1923) herec, komik

Spojené státy James Franco
(*1978) herec, scénárista, režisér, model


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie George Gordon Byron
(*1788 - 1824) spisovatel, básník

Velká Británie Charles Darwin
(*1809 - 1882) přírodovědec, zakladatel evoluční biologie

Francie Pierre Curie
(*1859 - 1906) francouzský fyzik a chemik

Česká republika Ladislav Klíma
(*1878 - 1928) prozaik

Česká republika Václav Erben
(*1930 - 2003) spisovatel, divadelní dramatik, rozhlasový režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »