stir

Sándor Fábry
(2008): Tablo

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec
Sándor Fábry - Film: Tablo
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sándor Fábry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tablo":
(*1981) Orsolya Tóth

(*1957) Zoltán Mucsi

(*1961) Ioan Gyuri Pascu

(*1948) Miklós Székely B.

(*1943) Mari Csomós

(*1936) László Csurka

(*1954) János Derzsi



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
27°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
21°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
15°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
10°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
11°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
24°21’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Štír
3°25’
Panna
8°24’
UranUran:
Rak
22°53’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Váhy
24°50’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Lev
25°00’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°56’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Váhy
6°54’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°33’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »