vodnar

Sara Gilbert
(1984): Calamity Jane

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
44 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Calamity Jane
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Calamity Jane":
(*1939) Jane Alexander

(*1936) Frederic Forrest

(*1941) David Hemmings

(*1935) Ken Kercheval

(*1931) James Goldstone (režisér)

(*1936) Fred Karlin (hudební skladatel)

(*1923) Gloria Henry

(*1959) Talia Balsam



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Štír
13°58’
UranUran:
Štír
2°27’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Býk
28°26’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Česká republika Mahulena Bočanová
(*1967) herečka, moderátorka

Spojené státy Queen Latifah
(*1970) herečka, zpěvačka

Spojené státy Jerry Cantrell
(*1966) zpěvák, kytarista z kapely Alice in Chains

Spojené státy John Updike
(*1932) básník, prozaik

Spojené státy Edgar Cayce
(*1877) spisovatel, jasnovidec, prorok


Zítra slaví narozeniny
Německo Bruce Willis
(*1955) herec, zpěvák

Spojené státy Patrick McGoohan
(*1928) herec

Spojené státy Glenn Close
(*1947) herečka

Česká republika Simona Stašová
(*1955) herečka

Německo Adolf Eichmann
(*1906) nacista, válečný zločinec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Němec
(*1936 - 2016) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Česká republika Saša Rašilov ml.
(*1936 - 2000)

Spojené státy Chuck Berry
(*1926 - 2017) zpěvák, kytarista

Německo Erich Fromm
(*1900 - 1980) psycholog, humanistický filosof a sociolog

Nizozemsko Gerard Adriaan Heineken
(*1841 - 1893) zakladatel pivní značky Heineken



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »