vodnar

Sara Gilbert
(1988): Runaway Ralph

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Runaway Ralph
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Runaway Ralph":
(*1953) Ron Underwood (režisér)

(*1978) Summer Phoenix

(*1975) Kellie Martin

(*1976) Fred Savage

(*1943) Conchata Ferrell



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Střelec
25°31’
UranUran:
Štír
2°27’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Blíženci
25°07’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »