vodnar

Sara Gilbert
(1994): The 46th Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: The 46th Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 46th Annual Primetime Emmy Awards":
(*1939) Ian McKellen

(*1959) Matthew Modine

(*1933) Tom Skerritt

(*1953) Tim Allen

(*1956) David Caruso

(*1944) Dennis Franz

(*1928) James Garner

(*1952) John Goodman

(*1945) John Lithgow

(*1963) Mike Myers

(*1951) Kirstie Alley

(*1941) Faye Dunaway

(*1963) Helen Hunt

(*1958) Holly Hunter

(*1925) Angela Lansbury

(*1945) Bette Midler

(*1945) Helen Mirren

(*1958) Michelle Pfeiffer

(*1951) Jane Seymour

(*1936) Alan Alda

(*1927) Peter Falk

(*1939) Lily Tomlin

(*1959) David Hyde Pierce

(*1959) Jason Alexander

(*1931) Rip Torn

(*1959) Tracey Ullman

(*1967) Talisa Soto

(*1952) Roseanne Barr

(*1947) John Larroquette

(*1944) Taylor Hackford

(*1930) John Frankenheimer

(*1947) Betty Thomas

(*1950) Michael Pressman

(*1950) Kathy Baker

(*1957) Paul Reiser

(*1940) James Burrows

(*1964) Amy Brenneman

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1949) Michael Richards

(*1948) Phil Hartman

(*1961) Heather Locklear

(*1956) Sela Ward

(*1919) Eileen Heckart

(*1946) Candice Bergen

(*1947) Jill Eikenberry

(*1964) Faith Ford

(*1940) Barry Corbin

(*1947) Meredith Baxter

(*1955) Kelsey Grammer

(*1961) Crystal Bernard

(*1957) Patricia Kalember

(*1945) Leigh Taylor-Young

(*1947) Liz Torres

(*1948) Gordon Clapp

(*1933) Carol Burnett

(*1955) Paul Marcus

(*1936) Glenn Jordan

(*1944) Shelley Fabares

(*1961) Sharon Lawrence

(*1933) Cicely Tyson

(*1949) Garry Shandling

(*1952) Annie Potts

(*1963) Gail O'Grady

(*1960) Julianne Phillips

(*1955) Laurie Metcalf

(*1962) Nicholas Turturro

(*1951) Patricia Richardson

(*1954) Jerry Seinfeld

(*1971) Michael A. Goorjian

(*1950) Jay Leno

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1953) Dennis Miller

(*1944) Swoosie Kurtz

(*1947) David Letterman

(*1914) Ray Walston

(*1922) Fyvush Finkel

(*1937) Marlo Thomas

(*1947) Lee Purcell

(*1958) Brett Butler

(*1959) Drake Sather (scénárista)

(*1960) Bill Prady (scénárista)

(*1958) James McDaniel

(*1951) Ann Biderman

(*1925) Arnold Schulman



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Štír
2°27’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Panna
9°12’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »