vodnar

Sara Gilbert
(1999): Velký šprým

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Velký šprým
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Velký šprým":
(*1952) David Hasselhoff

(*1969) Mary McCormack

(*1953) Larry Miller

(*1944) David Rasche

(*1966) Donal Logue

(*1952) Frances Fisher

(*1970) Nina Siemaszko

(*1962) Craig Ferguson

(*1962) Craig Ferguson (scénárista)

(*1962) Kevin Allen

(*1962) Kevin Allen (režisér)

(*1936) Charles Napier

(*1958) Ted McGinley

(*1950) Michael Paul Chan

(*1968) Melissa Rivers

(*1975) Justin Pierce

(*1957) Eloise DeJoria

(*1944) Cathy Lee Crosby

(*1967) Seamus McGarvey (kameraman)

(*1949) Chris Langham

(*1948) Jay Thomas

(*1938) Francine York



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Beran
26°46’
UranUran:
Štír
2°27’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Štír
29°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik

Francie Henri Dutilleux
(*1916 - 2013) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »