vodnar

Sara Gilbert
(1999): Velký šprým

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Velký šprým
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Velký šprým":
(*1952) David Hasselhoff

(*1969) Mary McCormack

(*1953) Larry Miller

(*1944) David Rasche

(*1966) Donal Logue

(*1952) Frances Fisher

(*1970) Nina Siemaszko

(*1962) Craig Ferguson

(*1962) Craig Ferguson (scénárista)

(*1962) Kevin Allen

(*1962) Kevin Allen (režisér)

(*1936) Charles Napier

(*1958) Ted McGinley

(*1950) Michael Paul Chan

(*1968) Melissa Rivers

(*1975) Justin Pierce

(*1957) Eloise DeJoria

(*1944) Cathy Lee Crosby

(*1967) Seamus McGarvey (kameraman)

(*1949) Chris Langham

(*1948) Jay Thomas

(*1938) Francine York



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Beran
26°46’
UranUran:
Štír
2°27’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Štír
29°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »