vodnar

Sara Gilbert
(1999): Velký šprým

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Velký šprým
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Velký šprým":
(*1952) David Hasselhoff

(*1969) Mary McCormack

(*1953) Larry Miller

(*1944) David Rasche

(*1966) Donal Logue

(*1952) Frances Fisher

(*1970) Nina Siemaszko

(*1962) Craig Ferguson

(*1962) Craig Ferguson (scénárista)

(*1962) Kevin Allen

(*1962) Kevin Allen (režisér)

(*1936) Charles Napier

(*1958) Ted McGinley

(*1950) Michael Paul Chan

(*1968) Melissa Rivers

(*1975) Justin Pierce

(*1957) Eloise DeJoria

(*1944) Cathy Lee Crosby

(*1967) Seamus McGarvey (kameraman)

(*1949) Chris Langham

(*1948) Jay Thomas

(*1938) Francine York



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Beran
26°46’
UranUran:
Štír
2°27’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Štír
29°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »