vodnar

Sara Gilbert
(2001): Kluci v mém životě

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Kluci v mém životě
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kluci v mém životě":
(*1975) Drew Barrymore

(*1955) Lorraine Bracco

(*1947) James Woods

(*1964) Rosie Perez

(*1977) Maggie Gyllenhaal

(*1977) Brittany Murphy

(*1943) Penny Marshall (režisérka)

(*1973) Peter Facinelli

(*1967) Steve Zahn

(*1973) Adam Garcia

(*1976) Desmond Harrington

(*1974) David Moscow

(*1946) Vincent Pastore

(*1987) Mika Boorem

(*1984) Paz de la Huerta

(*1956) John Bedford Lloyd

(*1992) Skye McCole Bartusiak

(*1992) Logan Lerman

(*1976) Lauren Lake

(*1934) Miroslav Ondříček (kameraman)

(*1957) Hans Zimmer (hudební skladatel)

(*1975) Alexia Landeau

(*1970) Gene Gabriel



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Býk
24°34’
UranUran:
Štír
2°27’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »