vodnar

Sara Gilbert
(2001): Kluci v mém životě

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Kluci v mém životě
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kluci v mém životě":
(*1975) Drew Barrymore

(*1955) Lorraine Bracco

(*1947) James Woods

(*1964) Rosie Perez

(*1977) Maggie Gyllenhaal

(*1977) Brittany Murphy

(*1943) Penny Marshall (režisérka)

(*1973) Peter Facinelli

(*1967) Steve Zahn

(*1973) Adam Garcia

(*1976) Desmond Harrington

(*1974) David Moscow

(*1946) Vincent Pastore

(*1987) Mika Boorem

(*1984) Paz de la Huerta

(*1956) John Bedford Lloyd

(*1992) Skye McCole Bartusiak

(*1992) Logan Lerman

(*1976) Lauren Lake

(*1934) Miroslav Ondříček (kameraman)

(*1957) Hans Zimmer (hudební skladatel)

(*1975) Alexia Landeau

(*1970) Gene Gabriel



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Býk
24°34’
UranUran:
Štír
2°27’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »