vodnar

Sara Gilbert
(2013): The 40th Annual Daytime Emmy Awards

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: The 40th Annual Daytime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 40th Annual Daytime Emmy Awards":
(*1956) Carrie Fisher

(*1944) George Lucas

(*1923) Anne Jeffreys

(*1954) Corbin Bernsen

(*1942) Britt Ekland

(*1957) Steve Harvey

(*1978) Nicholle Tom

(*1971) Jessica Collins

(*1959) Finola Hughes

(*1971) Daniel Goddard

(*1948) Ozzy Osbourne

(*1970) Aisha Tyler

(*1975) Ben Bailey

(*1981) Melissa Claire Egan

(*1982) Ignacio Serricchio

(*1969) Kirk Fox

(*1983) Angell Conwell

(*1975) Michael Muhney

(*1952) Sharon Osbourne

(*1981) Chrishell Stause

(*1965) Michelle Stafford

(*1960) Kathy Griffin

(*1984) Darin Brooks

(*1970) Meredith Scott Lynn

(*1951) Alley Mills

(*1983) Marco Dapper

(*1987) Jeffrey Ballard

(*1992) Kelli Goss

(*1977) Jeff Branson

(*1986) Bryton James

(*1982) Kelly Kruger

(*1970) Julie Chen

(*1987) Jacqueline MacInnes Wood

(*1933) John Aniston

(*1983) Melissa Ordway

(*1968) Lauralee Bell

(*1975) Heather Tom

(*1943) Suzanne Rogers

(*1984) Scott Clifton

(*1954) Doug Davidson

(*1949) Jess Walton

(*1932) Jerry Douglas

(*1980) Emme Rylan

(*1953) Catherine Bach

(*1985) Robert Adamson

(*1946) Erika Slezak

(*1970) Bethenny Frankel



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Štír
9°34’
UranUran:
Štír
2°27’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Ryby
6°03’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »