vodnar

Scott Glenn
(1987): Muž na mušce

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec
Scott Glenn - Film: Muž na mušce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Scott Glenn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Into the Grizzly Maze
(2015) - Daredevil (TV seriál)
(2014) - Trigger
(2014) - Pozůstalí (TV seriál)
(2012) - Reportér
(2012) - Bourneův odkaz
(2011) - Sucker Punch
(2011) - Magické údolí
(2010) - Secretariat
(2008) - W.
(2008) - Surfařská svoboda
(2008) - Noci v Rodanthe
(2008) - Camille
(2007) - Mezi řádky
(2007) - Bourneovo ultimátum
(2006) - Svět drog
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2005) - Vzpomínáme
(2005) - Víra mých otců
(2005) - Code Breakers
(2004) - Únik z Puerto Vallarta
(2004) - Národní bezpečnost
(2003) - Failure Is Not an Option
(2003) - The American Experience: Seabiscuit
(2003) - Rodinné tajemství
(2001) - Ukradni, co můžeš!
(2001) - Training Day
(2001) - Sedmý proud
(2001) - Ostrovní zprávy
(2000) - Vertical Limit
(1999) - Šerif
(1999) - Smrt panen
(1998) - Intimate Portrait: Mariel Hemingway
(1998) - Ohnivá bouře
(1998) - Nahé město: Vražedné Vánoce
(1998) - Nahé město: Poslední soud
(1998) - Larga distancia
(1997) - Džungle
(1997) - Absolutní moc
(1996) - Odvaha pod palbou
(1996) - Edie & Pen
(1996) - Carlina píseň
(1995) - Noc muže na útěku
(1995) - Machři
(1995) - Bezstarostná
(1994) - Tajemství minulosti
(1994) - Let holubice
(1993) - Nejvyšší spravedlnost
(1993) - Archa neviňátek
(1992) - Shadowhunter
(1992) - Hráč
(1991) - Women & Men 2: In Love There Are No Rules
(1991) - Oheň
(1991) - Mými hrdiny byli vždy kovbojové
(1991) - Mlčení jehňátek
(1990) - Hon na ponorku
(1989) - The Outside Woman
(1989) - Královna krásy
(1988) - Saigon
(1988) - Intrigue
(1987) - Muž na mušce
(1987) - Al Capone Gang
(1986) - As Summers Die
(1985) - Wild Geese II
(1985) - Silverado
(1984) - Řeka
(1984) - Countdown to Looking Glass
(1983) - Správná posádka
(1983) - Pevnost
(1982) - Vyzvání k souboji
(1982) - Personal Best
(1981) - Divoké kočky
(1980) - Městský kovboj
(1979) - She Came to the Valley
(1979) - More American Graffiti
(1979) - Apokalypsa
(1976) - Slepý hněv
(1975) - Nashville
(1975) - Khan! (TV seriál)
(1973) - Hex
(1972) - In Pursuit of Treasure
(1972) - Gargoyles
(1971) - Angels Hard as They Come
(1970) - The Baby Maker
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Muž na mušce":
(*1943) Joe Pesci

(*1947) Jonathan Pryce

(*1933) Danny Aiello

(*1956) Laura Morante

(*1949) Brooke Adams

(*1943) Lou Castel

(*1950) Elie Chouraqui (režisér)

(*1930) John Scott (hudební skladatel)

(*1955) Angela Finocchiaro

(*1947) Alessandro Haber

(*1936) Paul Shenar

(*1926) Gerry Fisher (kameraman)



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
24°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
16°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
15°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
6°51’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Býk
8°09’
Střelec
15°26’
UranUran:
Býk
22°09’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Panna
27°29’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Lev
3°07’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
4°49’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Beran
25°25’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Rak
27°52’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »