ryby

Sean Astin
(2016): Range 15

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.2. 1971 - 18:32h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér
Sean Astin - Film: Range 15
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sean Astin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unleashed
(2016) - Range 15
(2016) - Dead Ant
(2016) - Bunnicula (TV seriál)
(2016) - Bad Kids of Crestview Academy
(2015) - Remember the Sultana
(2015) - Woodlawn
(2015) - The Dramatics: A Comedy
(2015) - Checkmate
(2015) - Half-Shell Heroes: Blast to the Past
(2015) - Do You Believe?
(2015) - DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2014) - Video Games: The Movie
(2014) - Žabák Ribit
(2014) - The Surface
(2014) - Stan Lee’s Mighty 7
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2014) - Out West
(2014) - Máma na tahu
(2014) - Liga spravedlivých: Válka
(2014) - Cabin Fever: Patient Zero
(2014) - The Boys of Abu Ghraib
(2014) - Agresivní virus (TV seriál)
(2013) - The Surgeon General
(2013) - Santa Switch
(2013) - Monstrózní přátelství
(2013) - Kdo zachrání Vánoce?
(2013) - The Freemason
(2013) - Extrakce
(2012) - Addicted to Fame
(2012) - Želvy Ninja (TV seriál)
(2012) - Christine (TV seriál)
(2012) - Dorothy and the Witches of Oz
(2012) - Amazing Love
(2012) - Adopting Terror
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Vánoční cesta lásky
(2011) - Superagent Oso: Tři zdravé kroky (TV seriál)
(2011) - Demoted
(2011) - Čarodějky ze země Oz (TV seriál)
(2011) - And They're Off
(2010) - Letecká válka
(2009) - Michael Douglas: Pocta za celoživotní dílo
(2009) - Tak se měj
(2009) - Superagent Oso (TV seriál)
(2008) - Pohádky z lesa 2
(2008) - Navěky silný
(2008) - Barva kouzel
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Za hranicí strachu
(2007) - What Love Is
(2007) - Mistři science fiction (TV seriál)
(2007) - The Final Season
(2006) - Thanks to Gravity
(2006) - Klik - život na dálkové ovládání
(2005) - Pán fanoušků: Společníci Prstenu
(2005) - Království surikat (TV seriál)
(2005) - Větší než nebe
(2005) - Úsměv
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Herkules
(2005) - Deset minut života
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - 50x a stále poprvé
(2004) - Elvis už odešel
(2004) - Balto 3
(2003) - 4Pop
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - J.R.R. Tolkien: Origins of Middle-Earth
(2003) - Party Wagon (TV seriál)
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - The Long and Short of It
(2002) - Making the Movie
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - A Day in the Life of a Hobbit
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů - Návrat krále
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2000) - Ztráty a nálezy
(2000) - Nízký přelet
(2000) - The Last Producer
(2000) - Dish Dogs
(1999) - Celebrity Profile: Patty Duke
(1999) - Kimberly
(1999) - Deterrence
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Epidemie lásky
(1997) - The Long Way Home
(1996) - Odvaha pod palbou
(1995) - The Low Life
(1995) - Harrison Bergeron
(1994) - Tetovaná Tereza
(1994) - Nejlepší máma
(1993) - Bourák
(1992) - Gomorron
(1992) - California Man
(1991) - The Willies
(1991) - Nebezpečná hra na vojáky
(1991) - Kam tě den zavede
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Memphiská kráska
(1989) - Zůstat spolu
(1989) - Válka Roseových
(1987) - Like Father Like Son
(1987) - Léto na divoké řece
(1986) - The B.R.A.T. Patrol
(1985) - Larry King Live
(1985) - Rošťáci
(1982) - The Rules of Marriage
(1981) - Please Don't Hit Me, Mom

Sean Astin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Range 15":
(*1944) Danny Trejo

(*1931) William Shatner

(*1956) Keith David

(*1944) Dale Dye

(*1969) Martin Klebba

(*1977) Ross Patterson

(*1977) Ross Patterson (režisér)

(*1980) Mindy Robinson



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
6°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
16°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
29°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
21°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
5°28’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Býk
17°07’
Střelec
11°11’
UranUran:
Váhy
12°54’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Střelec
3°03’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Panna
28°56’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
22°59’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Panna
19°28’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Beran
7°55’
Ryby
17°28’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
17°12’
4. IC:
Střelec
16°00’
7. DSC:
Ryby
17°12’
10. MC:
Blíženci
16°00’

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »