beran

Sean Bean
(1992): Vysoká hra patriotů

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sheffield, Anglie
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec
Sean Bean - Film: Vysoká hra patriotů
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sean Bean - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The Young Messiah
(2016) - Neverafter
(2016) - Kingsglaive: Final Fantasy XV
(2015) - Sean Bean uvádí Waterloo
(2015) - The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
(2015) - Pixely
(2015) - Marťan
(2015) - Jupiter vychází
(2015) - Enemy of Man
(2015) - Any Day
(2014) - Wicked Blood
(2014) - Sněhová královna 2
(2014) - Legenda (TV seriál)
(2012) - Wild in the Streets
(2012) - Klub rváčů: dějiny násilí (TV seriál)
(2012) - Hooligan
(2012) - Soldaty udači
(2012) - Sněhurka
(2012) - Pohřešovaný (TV seriál)
(2012) - Návrat do Silent Hill 3D
(2012) - Bez záznamu
(2011) - Scream Awards
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2011) - Čas hrdinů
(2010) - Ztracená budoucnost
(2010) - Rallye smrti 2
(2010) - Percy Jackson: Zloděj blesku
(2010) - Černá smrt
(2010) - Ca$h
(2010) - Accused (TV seriál)
(2009) - Formula 1: BBC Sport
(2009) - Vraždy v Yorkshiru: 1983
(2009) - Vraždy v Yorkshiru: 1974
(2008) - The Story of the Costume Drama (TV seriál)
(2008) - Richard Sharpe - Indické dobrodružství
(2008) - Odvážný Crusoe (TV seriál)
(2007) - The BRIT Awards 2007
(2007) - Stopař
(2007) - Psanec
(2007) - Far North
(2006) - Path of Darkness: Making 'Silent Hill'
(2006) - Silent Hill
(2006) - Richard Sharpe - Nebezpečné poslání
(2006) - Faceless
(2005) - Tma
(2005) - Tajemný let
(2005) - Ostrov
(2005) - Její případ
(2004) - Od vylodění po Berlín
(2004) - The Making of 'Troy'
(2004) - Troja
(2004) - Smečka
(2004) - Lovci pokladů
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - Jindřich VIII.
(2003) - The Big Empty
(2002) - Making the Movie
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - A Day in the Life of a Hobbit
(2002) - Tom a Tomáš
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2002) - Equilibrium
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Neříkej ani slovo
(2000) - GPTV
(2000) - Essex Boys
(1999) - Nebezpečná mise
(1999) - Extremely Dangerous
(1999) - The Book That Wrote Itself
(1998) - Ronin
(1998) - The Canterbury Tales (TV seriál)
(1998) - Akce Airborne
(1997) - Sharpe: The Legend
(1997) - Sharpovo Waterloo
(1997) - Sharpova spravedlnost
(1997) - Sharpova pomsta
(1997) - Anna Kareninová
(1996) - Sharpův regiment
(1996) - Sharpovo obléhání
(1996) - Sharpova mise
(1996) - Až přijde sobota
(1995) - In Search of James Bond with Jonathan Ross
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Sharpův meč
(1995) - Sharpovo zlato
(1995) - Sharpova bitva
(1994) - The Vicar of Dibley (TV seriál)
(1994) - Sharpův nepřítel
(1994) - Sharpova rota
(1994) - Sharpova čest
(1994) - Scarlett (TV seriál)
(1994) - Nakupování
(1994) - Krasavec Beauty
(1994) - Bible - Starý zákon: Jákob
(1993) - Sharpův orel
(1993) - Sharpovi střelci
(1993) - Lady Chatterleyová
(1993) - Dámský průvodce nevěrou
(1992) - Gomorron
(1992) - The Secret World of Spying
(1992) - Vysoká hra patriotů
(1992) - Fool's Gold: The Story of the Brink's-Mat Robbery
(1991) - Tell Me That You Love Me
(1991) - Prince
(1991) - My Kingdom for a Horse (TV seriál)
(1991) - In the Border Country
(1991) - Clarissa (TV seriál)
(1990) - Wedded
(1990) - Stopy větru
(1990) - Small Zones
(1990) - Pastvina
(1990) - Lorna Doone
(1989) - War Requiem
(1989) - Na předměstí
(1989) - Jak prorazit v reklamě
(1988) - This Morning
(1988) - Troubles
(1988) - Bouřlivé pondělí
(1987) - Inspektor Morse (TV seriál)
(1986) - Caravaggio
(1985) - Screen One (TV seriál)
(1985) - Samson and Delilah
(1985) - Exploits at West Poley
(1984) - Winter Flight
Spoluherci ve filmu "Vysoká hra patriotů":
(*1942) Harrison Ford

(*1947) Anne Archer

(*1946) J. E. Freeman

(*1930) Richard Harris

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1931) James Earl Jones

(*1965) Ted Raimi

(*1982) Thora Birch

(*1939) James Fox

(*1951) Patrick Bergin

(*1950) Phillip Noyce (režisér)

(*1966) Polly Walker

(*1946) Alun Armstrong

(*1950) Hugh Fraser

(*1970) Karl Hayden

(*1941) Ellen Geer

(*1953) David Threlfall

(*1950) Alex Norton

(*1971) Sacha Bennett

(*1953) James Horner (hudební skladatel)

(*1930) Donald Stewart (scénárista)

(*1947) Tom Clancy (spisovatelská předloha)

(*1939) P. H. Moriarty



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
26°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
10°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
1°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
3°06’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
3°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
0°40’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°03’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Lev
12°13’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Štír
5°50’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Panna
1°50’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°24’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Býk
16°47’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°38’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »