kozoroh

Simo Kaario
(1939): Herra Lahtinen lähtee lipettiin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Simo Kaario - Film: Herra Lahtinen lähtee lipettiin
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1939, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1939 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Simo Kaario - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Herra Lahtinen lähtee lipettiin":
(*1891) Lauri Korpela

(*1907) Fritz-Hugo Backman

(*1884) Otto Noro

(*1916) Liisa Nevalainen

(*1882) Hertta Leistén

(*1889) Hugo Hytönen

(*1896) Rosi Rinne

(*1885) Lida Salin

(*1911) Nyrki Tapiovaara (režisér)

(*1911) Nyrki Tapiovaara (scénárista)

(*1910) Olavi Gunnari (kameraman)

(*1891) Jalmari Parikka

(*1914) George de Godzinsky (hudební skladatel)

(*1920) Märta Laurent

(*1903) Antti Halonen

(*1929) Hannele Keinänen

(*1920) Eija Karipää

(*1914) Ralf Parland (scénárista)

(*1901) Kjeld Abell (scénárista)

(*1911) Henake Schubak

(*1902) Lauri Pulkkila (zvukař)



Tranzitní horoskop (1939)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
20°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
0°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
17°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
26°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
25°50’
Ryby
0°31’
SaturnSaturn:
Vodnář
24°13’
Beran
11°30’
UranUran:
Lev
19°03’
Býk
14°01’
NeptunNeptun:
Býk
0°15’
Panna
23°19’
PlutoPluto:
Býk
21°47’
Lev
0°48’
S.UzelS.Uzel:
Beran
2°47’
Štír
14°51’
Černá LunaLilith:
Střelec
18°55’
Vodnář
1°13’
CheirónCheirón:
Beran
21°45’
Rak
6°53’

Dnes se narodili
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adina Mandlová
(*1910 - 1991) herečka

Spojené státy Nicholas Ray
(*1911 - 1979) herec

Rusko Elsa Triolet
(*1896 - 1970) francouzská spisovatelka

Německo Helmut Kohl
(*1930 - 2017) politik

Slovensko Alexandra Berková
(*1949 - 2008) scénáristka, publicistka, prozaička, pedagožka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »