kozoroh

Simo Kaario
(1939): Herra Lahtinen lähtee lipettiin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Simo Kaario - Film: Herra Lahtinen lähtee lipettiin
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1939, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1939 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Simo Kaario - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Herra Lahtinen lähtee lipettiin":
(*1891) Lauri Korpela

(*1907) Fritz-Hugo Backman

(*1884) Otto Noro

(*1916) Liisa Nevalainen

(*1882) Hertta Leistén

(*1889) Hugo Hytönen

(*1896) Rosi Rinne

(*1885) Lida Salin

(*1911) Nyrki Tapiovaara (režisér)

(*1911) Nyrki Tapiovaara (scénárista)

(*1910) Olavi Gunnari (kameraman)

(*1891) Jalmari Parikka

(*1914) George de Godzinsky (hudební skladatel)

(*1920) Märta Laurent

(*1903) Antti Halonen

(*1929) Hannele Keinänen

(*1920) Eija Karipää

(*1914) Ralf Parland (scénárista)

(*1901) Kjeld Abell (scénárista)

(*1911) Henake Schubak

(*1902) Lauri Pulkkila (zvukař)



Tranzitní horoskop (1939)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
20°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
0°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
17°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
26°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
25°50’
Ryby
0°31’
SaturnSaturn:
Vodnář
24°13’
Beran
11°30’
UranUran:
Lev
19°03’
Býk
14°01’
NeptunNeptun:
Býk
0°15’
Panna
23°19’
PlutoPluto:
Býk
21°47’
Lev
0°48’
S.UzelS.Uzel:
Beran
2°47’
Štír
14°51’
Černá LunaLilith:
Střelec
18°55’
Vodnář
1°13’
CheirónCheirón:
Beran
21°45’
Rak
6°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »