vodnar

Simon Pegg
(2014): Zabij mě třikrát

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Gloucester
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Simon Pegg - Film: Zabij mě třikrát
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Simon Pegg - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Ready Player One
(2016) - The Gathering
(2016) - Star Trek: Do neznáma
(2016) - Doba ledová: Mamutí drcnutí
(2015) - Vzmuž se
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2015) - Mission Impossible – Národ grázlů
(2015) - Absolutely Anything
(2014) - Simon's Cam
(2014) - From Borehamwood to Hollywood: The Rise and Fall and Rise of Elstree
(2014) - Doc of the Dead
(2014) - Zuřivá salsa
(2014) - Zabij mě třikrát
(2014) - Škatuláci
(2014) - Math Bites (TV seriál)
(2014) - Hector and the Search for Happiness
(2013) - Star Trek Into Darkness Special
(2013) - Bond's Greatest Moments
(2013) - U Konce světa
(2013) - Star Trek: Do temnoty
(2013) - Mob City (TV seriál)
(2012) - Pokoj na koštěti
(2012) - A Fantastic Fear of Everything
(2012) - Doba ledová 4: Země v pohybu
(2011) - A Night with the Stars
(2011) - Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Between the Lightning Strikes: The Making of 'Paul'
(2011) - Tintinova dobrodružství
(2011) - Simon Pegg and Nick Frost's Star Wars
(2011) - Paul
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2011) - The Death and Return of Superman
(2010) - Conan
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - Scrat's Continental Crack Up
(2010) - Burke and Hare
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - Alan Carr: Chatty Man
(2009) - Star Trek: Gag Reel
(2009) - Special zu 'Star Trek XI'
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2009) - Star Trek
(2009) - Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
(2008) - Starz Inside: Fantastic Flesh
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
(2007) - Xposé
(2007) - The BRIT Awards 2007
(2007) - 'Hot Fuzz': The Fuzzball Rally
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - Maraton lásky
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2007) - Hezké sny
(2007) - Grindhouse: Don't
(2007) - Deník mrtvých
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - Zachraňte Jimmyho
(2006) - Nula od Nuly pojde
(2006) - Mission: Impossible III
(2005) - Derren Brown: The Gathering
(2005) - The Perfect Scary Movie
(2005) - Když Shaun potká George
(2005) - Doctor Who Confidential (TV seriál)
(2005) - Zkáza spolku gentlemanů
(2005) - Země mrtvých
(2005) - Spider-Plant Man
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2004) - Dude, Where's My Movie Quiz?
(2004) - The Big Fat Quiz of the Year
(2004) - Soumrak mrtvých
(2004) - The Man Who Would Be Shaun
(2004) - I Am Not an Animal (TV seriál)
(2004) - Funky Pete
(2004) - Danger! 50,000 Zombies!
(2003) - Comic Relief 2003: The Big Hair Do
(2003) - Hra o smrti
(2003) - Final Demand
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Nonstop párty
(2002) - Look Around You (TV seriál)
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Comic Relief: Say Pants to Poverty
(2001) - Válka policajtů
(2001) - Stop! Kung Fu! (TV seriál)
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2001) - Brass Eye Special
(2000) - Black Books (TV seriál)
(1999) - Velký blázinec v malém hotelu
(1999) - Spaced (TV seriál)
(1999) - Historky z metra
(1999) - Hippies (TV seriál)
(1998) - Velkovlak (TV seriál)
(1998) - Steve Coogan: The Man Who Thinks He's It
(1998) - Live from the Lighthouse
(1998) - Is It Bill Bailey? (TV seriál)
(1997) - We Know Where You Live (TV seriál)
(1997) - I'm Alan Partridge (TV seriál)
(1996) - Saturday Live
(1996) - Asylum (TV seriál)
(1995) - Six Pairs of Pants (TV seriál)
(1995) - Faith in the Future (TV seriál)
(1993) - Jools's Hootenanny
(1978) - Top Gear

Simon Pegg - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Simon Pegg - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zabij mě třikrát":
(*1975) Callan Mulvey

(*1983) Alice Braga

(*1986) Teresa Palmer

(*1967) Steve Le Marquand

(*1977) Sullivan Stapleton

(*1947) Bryan Brown



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
25°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
10°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
0°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
15°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°55’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Býk
3°37’
Štír
20°24’
UranUran:
Váhy
8°19’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Střelec
0°48’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Panna
26°50’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°55’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Lev
7°42’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Beran
4°01’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »