stir

Sinbad
(1990): Help Save Planet Earth

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Benton Harbor, Michigan
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec
Sinbad - Film: Help Save Planet Earth
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sinbad - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Letadla: Vitamočka - Letecká show
(2013) - Letadla
(2012) - The Eric Andre Show
(2008) - Cuttin Da Mustard
(2007) - Slacker Cats (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Treading Water
(2002) - O perníkové chaloupce
(2002) - Crazy as Hell
(2000) - Miss Universe Pageant
(2000) - The Remarkable Journey (TV seriál)
(2000) - Ready to Run
(1999) - Redd Foxx: The E! True Hollywood Story
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Sinbad: Nuthin' But the Funk
(1997) - Good Burger
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - Sinbad: Son of a Preacher Man
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1996) - Prezidentův syn
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1996) - Cherokee Kid
(1995) - A Comedy Salute to Andy Kaufman
(1995) - Nevítaná návštěva
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Aliens for Breakfast
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - The Sinbad Show (TV seriál)
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1993) - Muž meteor
(1993) - Bill Nye, the Science Guy (TV seriál)
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - Comic Relief V
(1992) - Circus of the Stars and Sideshow
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1991) - Sinbad and Friends: All the Way Live... Almost!
(1991) - Nezbytná tvrdost
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - Sinbad: Brain Damaged
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - That's Adequate
(1987) - Keep On Cruisin' (TV seriál)
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1986) - The Redd Foxx Show (TV seriál)
(1986) - Nádherné prázdniny
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1978) - The Big Laff Off
Spoluherci ve filmu "Help Save Planet Earth":
(*1946) Cheech Marin

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1941) Beau Bridges

(*1913) Lloyd Bridges

(*1947) Ted Danson

(*1937) Sally Kellerman

(*1948) John Ritter

(*1908) Milton Berle

(*1956) Chuck Vinson

(*1967) Max Casella



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
18°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
16°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
11°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
18°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°31’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Střelec
3°20’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Lev
6°59’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Štír
0°49’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Panna
0°20’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Štír
29°26’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°53’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Vodnář
6°49’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »