stir

Sinbad
(1995): Nevítaná návštěva

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Benton Harbor, Michigan
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec
Sinbad - Film: Nevítaná návštěva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sinbad - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Letadla: Vitamočka - Letecká show
(2013) - Letadla
(2012) - The Eric Andre Show
(2008) - Cuttin Da Mustard
(2007) - Slacker Cats (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Treading Water
(2002) - O perníkové chaloupce
(2002) - Crazy as Hell
(2000) - Miss Universe Pageant
(2000) - The Remarkable Journey (TV seriál)
(2000) - Ready to Run
(1999) - Redd Foxx: The E! True Hollywood Story
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Sinbad: Nuthin' But the Funk
(1997) - Good Burger
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - Sinbad: Son of a Preacher Man
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1996) - Prezidentův syn
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1996) - Cherokee Kid
(1995) - A Comedy Salute to Andy Kaufman
(1995) - Nevítaná návštěva
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Aliens for Breakfast
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - The Sinbad Show (TV seriál)
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1993) - Muž meteor
(1993) - Bill Nye, the Science Guy (TV seriál)
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - Comic Relief V
(1992) - Circus of the Stars and Sideshow
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1991) - Sinbad and Friends: All the Way Live... Almost!
(1991) - Nezbytná tvrdost
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - Sinbad: Brain Damaged
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - That's Adequate
(1987) - Keep On Cruisin' (TV seriál)
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1986) - The Redd Foxx Show (TV seriál)
(1986) - Nádherné prázdniny
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1978) - The Big Laff Off
Spoluherci ve filmu "Nevítaná návštěva":
(*1946) Jeffrey Jones

(*1958) Kim Greist

(*1948) Phil Hartman

(*1961) Tony Longo

(*1952) Stan Shaw

(*1965) Paul Ben-Victor

(*1974) Kim Murphy

(*1945) Ron Glass

(*1981) Chauncey Leopardi

(*1956) John Debney (hudební skladatel)

(*1950) Jerzy Zielinski (kameraman)



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
18°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
16°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
11°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
18°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°31’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Střelec
3°20’
Ryby
8°01’
UranUran:
Lev
6°59’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Štír
0°49’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Panna
0°20’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Štír
29°26’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°53’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Vodnář
6°49’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »