stir

Sinbad
(1996): Sinbad: Son of a Preacher Man

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Benton Harbor, Michigan
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec
Sinbad - Film: Sinbad: Son of a Preacher Man
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sinbad - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Letadla: Vitamočka - Letecká show
(2013) - Letadla
(2012) - The Eric Andre Show
(2008) - Cuttin Da Mustard
(2007) - Slacker Cats (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Treading Water
(2002) - O perníkové chaloupce
(2002) - Crazy as Hell
(2000) - Miss Universe Pageant
(2000) - The Remarkable Journey (TV seriál)
(2000) - Ready to Run
(1999) - Redd Foxx: The E! True Hollywood Story
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Sinbad: Nuthin' But the Funk
(1997) - Good Burger
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - Sinbad: Son of a Preacher Man
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1996) - Prezidentův syn
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1996) - Cherokee Kid
(1995) - A Comedy Salute to Andy Kaufman
(1995) - Nevítaná návštěva
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Aliens for Breakfast
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - The Sinbad Show (TV seriál)
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1993) - Muž meteor
(1993) - Bill Nye, the Science Guy (TV seriál)
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - Comic Relief V
(1992) - Circus of the Stars and Sideshow
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1991) - Sinbad and Friends: All the Way Live... Almost!
(1991) - Nezbytná tvrdost
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - Sinbad: Brain Damaged
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - That's Adequate
(1987) - Keep On Cruisin' (TV seriál)
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1986) - The Redd Foxx Show (TV seriál)
(1986) - Nádherné prázdniny
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1978) - The Big Laff Off
Spoluherci ve filmu "Sinbad: Son of a Preacher Man":
(*1956) Chuck Vinson (režisér)



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
18°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
16°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
11°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
18°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°31’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Střelec
3°20’
Ryby
19°25’
UranUran:
Lev
6°59’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Štír
0°49’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Panna
0°20’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Štír
29°26’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°53’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Vodnář
6°49’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »