stir

Sinbad
(2000): The Remarkable Journey (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Benton Harbor, Michigan
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec
Sinbad - Film: The Remarkable Journey (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sinbad - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Letadla: Vitamočka - Letecká show
(2013) - Letadla
(2012) - The Eric Andre Show
(2008) - Cuttin Da Mustard
(2007) - Slacker Cats (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Treading Water
(2002) - O perníkové chaloupce
(2002) - Crazy as Hell
(2000) - Miss Universe Pageant
(2000) - The Remarkable Journey (TV seriál)
(2000) - Ready to Run
(1999) - Redd Foxx: The E! True Hollywood Story
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Sinbad: Nuthin' But the Funk
(1997) - Good Burger
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - Sinbad: Son of a Preacher Man
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1996) - Prezidentův syn
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1996) - Cherokee Kid
(1995) - A Comedy Salute to Andy Kaufman
(1995) - Nevítaná návštěva
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Aliens for Breakfast
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - The Sinbad Show (TV seriál)
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1993) - Muž meteor
(1993) - Bill Nye, the Science Guy (TV seriál)
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - Comic Relief V
(1992) - Circus of the Stars and Sideshow
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1991) - Sinbad and Friends: All the Way Live... Almost!
(1991) - Nezbytná tvrdost
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - Sinbad: Brain Damaged
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - That's Adequate
(1987) - Keep On Cruisin' (TV seriál)
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1986) - The Redd Foxx Show (TV seriál)
(1986) - Nádherné prázdniny
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1978) - The Big Laff Off
Spoluherci ve filmu "The Remarkable Journey (TV seriál)":
(*1970) Queen Latifah

(*1966) Chris Rock

(*1931) Rita Moreno

(*1968) Margaret Cho



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
18°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
16°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
11°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
18°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°31’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Střelec
3°20’
Býk
10°23’
UranUran:
Lev
6°59’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Štír
0°49’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Panna
0°20’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Štír
29°26’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°53’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Vodnář
6°49’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920 - 2002) herec

Dánsko král Kristián X.
(*1870 - 1947) dánský král

Česká republika Ferdinand Peroutka
(*1895 - 1978) spisovatel, dramatik, publicista, prozaik, esejista

Švédsko Avicii
(*1989 - 2018) hudebník, DJ, remixer a hudební producent

Velká Británie Steve Marriott
(*1947 - 1991) zpěvák, skladatel, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »