kozoroh

Šindži Sómai
(1998): Ah haru

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Morioka
Země:
Věk:
† 53 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér
Šindži Sómai - Film: Ah haru
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Šindži Sómai - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ah haru":
(*1939) Šiho Fudžimura

(*1936) Cutomu Jamazaki

(*1960) Kóiči Sató

(*1956) Kimiko Jo



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
15°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
28°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
24°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
7°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
17°45’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Lev
21°16’
Beran
13°46’
UranUran:
Blíženci
23°01’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Váhy
12°59’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
14°15’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Býk
20°09’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°45’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Štír
22°07’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Moravec
(*1939 - 2009) herec

Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) hudební skladatel, autor Carmina Burana

Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) francouzský malíř

Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) herec

Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »