kozoroh

Šindži Sómai
(2000): Kaza-hana

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Morioka
Země:
Věk:
† 53 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér
Šindži Sómai - Film: Kaza-hana
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Šindži Sómai - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kaza-hana":
(*1978) Kumiko Asó

(*1973) Tadanobu Asano

(*1965) Tošinori Omi

(*1948) Akira Emoto

(*1964) Kippei Šiina

(*1966) Kjóko Koizumi



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
15°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
28°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
24°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
7°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
17°45’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Lev
21°16’
Býk
10°23’
UranUran:
Blíženci
23°01’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Váhy
12°59’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Lev
14°15’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Býk
20°09’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°45’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Štír
22°07’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »