kozoroh

Sissy Spacek
(1972): Konec rozkvětu

Pohlaví:
Žena
Narození:
25.12. 1949 - 00:03h
Místo:
Quitman, Texas
Země:
Věk:
68 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sissy Spacek - Film: Konec rozkvětu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1972, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1972 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sissy Spacek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Bloodline (TV seriál)
(2012) - Chladnokrevný
(2011) - Černobílý svět
(2009) - Snížit se
(2008) - Lake City
(2008) - Čtvery vánoce
(2007) - Pirát silnic
(2007) - Obrázky Hollis Woodsové
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Ta záležitost s Gray
(2005) - Nine Lives
(2005) - Kruh 2
(2005) - Její případ
(2005) - Americká kletba
(2004) - Scream Queens: The E! True Hollywood Story
(2004) - Tři do páru
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Absence of Malick
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Rosy-Fingered Dawn: a Film on Terrence Malick
(2002) - Tajemství nesmrtelných
(2002) - Poslední volání
(2001) - Acting 'Carrie'
(2001) - V ložnici
(2001) - Obžalovaná
(2000) - Píseň všedního života
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Příběh Alvina Straighta
(1999) - Dožeň, co se dá!
(1999) - Carrie 2
(1997) - Utrpení
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1996) - Beyond the Call
(1995) - Thomas Jefferson: A View from the Mountain
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1995) - Sympaťáci
(1995) - Luční harfa
(1994) - Místo pro Annii
(1994) - Koupím matku. Zn.: Za babku
(1992) - Soukromá záležitost
(1991) - Těžko splnitelné sliby
(1991) - JFK
(1990) - Dlouhá cesta domů
(1986) - Zločiny srdce
(1986) - Modré fialky
(1986) - Dobrou noc, mami
(1985) - Marie
(1984) - Řeka
(1983) - Muž se dvěma mozky
(1982) - Nezvěstný
(1981) - Nebezpečný muž
(1980) - Tlukot srdce
(1980) - První dáma country music
(1978) - Verna: USO Girl
(1977) - Tři ženy
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Vítejte v L.A.
(1976) - Carrie
(1975) - Katherine
(1974) - The Migrants
(1974) - Ginger in the Morning
(1973) - Zapadákov
(1973) - The Girls of Huntington House
(1972) - Konec rozkvětu
(1970) - Trash
Spoluherci ve filmu "Konec rozkvětu":
(*1930) Gene Hackman

(*1924) Lee Marvin

(*1938) Michael Ritchie (režisér)

(*1943) Angel Tompkins

(*1932) Lalo Schifrin (hudební skladatel)

(*1928) Gregory Walcott



Tranzitní horoskop (1972)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
10°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
20°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
13°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
29°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
5°00’
Střelec
22°27’
SaturnSaturn:
Panna
19°25’
Blíženci
0°23’
UranUran:
Rak
2°58’
Váhy
18°06’
NeptunNeptun:
Váhy
17°11’
Střelec
4°06’
PlutoPluto:
Lev
17°54’
Váhy
2°03’
S.UzelS.Uzel:
Beran
12°28’
Vodnář
6°36’
Černá LunaLilith:
Beran
28°01’
Váhy
23°59’
CheirónCheirón:
Střelec
14°59’
Beran
9°24’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
29°02’
4. IC:
Střelec
28°58’
7. DSC:
Ryby
29°02’
10. MC:
Blíženci
28°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »