rak

Štefan Munk
(1936): Manželství na úvěr

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Topolovec
Země:
Věk:
† 55 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Štefan Munk - Film: Manželství na úvěr
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1936, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1936 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Štefan Munk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Manželství na úvěr":
(*1913) Zita Kabátová

(*1913) Slávka Doležalová-Kulhavá

(*1913) Věra Ferbasová

(*1920) Eva Gerová

(*1879) Betty Kysilková

(*1903) Jarmila Šmídová

(*1888) Milka Balek-Brodská

(*1895) Theodor Pištěk

(*1901) Jaroslav Marvan

(*1892) Oldřich Kmínek (režisér)

(*1913) Antonín Novotný

(*1891) František Smolík

(*1894) Bedřich Veverka

(*1888) František Roland

(*1895) Jan W. Speerger

(*1912) Jiří Vondrovič

(*1889) Ella Nollová

(*1898) Karel Postranecký

(*1901) Alois Mecera (scénograf)

(*1899) R. A. Dvorský

(*1889) Julius Baťha

(*1914) Běla Tringlerová

(*1907) Julius Vegricht (kameraman)

(*1909) Josef Stelibský (hudební skladatel)

(*1906) Marie Blažková (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1936)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
29°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
5°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
2°10’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
14°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
8°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
24°12’
Střelec
11°45’
SaturnSaturn:
Ryby
27°18’
Ryby
5°58’
UranUran:
Kozoroh
9°57’
Býk
1°35’
NeptunNeptun:
Rak
13°01’
Panna
16°43’
PlutoPluto:
Blíženci
24°06’
Rak
26°38’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°01’
Kozoroh
12°53’
Černá LunaLilith:
Rak
11°50’
Panna
29°07’
CheirónCheirón:
Vodnář
16°31’
Blíženci
12°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »