rak

Stephen Boyd
(1956): A Hill in Korea

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.7. 1931 - 15:30h
Místo:
Whitehouse
Země:
Věk:
† 45 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
2.6.1977 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
Stephen Boyd - Film: A Hill in Korea
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1956, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1956 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Stephen Boyd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(1978) - Lady Dracula
(1977) - The Squeeze
(1977) - Frauenstation
(1977) - Casa Manchada
(1976) - Zwei gegen Tod und Teufel
(1976) - Potato Fritz
(1975) - L'Uomo che sfidò l'organizzazione
(1975) - La Polizia interviene: ordine di uccidere
(1975) - The Lives of Jenny Dolan
(1974) - The Treasure of Jamaica Reef
(1974) - The Big Game
(1973) - Of Men and Women
(1973) - Napadení
(1973) - Key West
(1973) - Hombre llamado Noon, Un
(1972) - Mil millones para una rubia
(1972) - The Hands of Cormac Joyce
(1972) - African Story
(1971) - Once Upon a Wheel
(1971) - Marta
(1971) - The Manipulator
(1971) - Kill!
(1971) - Historia de una traición
(1971) - Hannie Caulderová
(1971) - Il Diavolo a sette facce
(1970) - Freedom
(1970) - Černá brigáda
(1969) - The Movie Game
(1969) - Slaves
(1968) - Shalako
(1968) - Hawaii Five-O: Cocoon
(1968) - Assignment K
(1967) - The Caper of the Golden Bulls
(1966) - The Oscar
(1966) - Máky jsou také květy
(1966) - Fantastická cesta
(1966) - Bible
(1965) - Čingischán
(1964) - Visitando a las estrellas
(1964) - Třetí tajemství
(1964) - Pád říše římské
(1963) - Císařská Venuše
(1962) - Jumbo Billyho Rose
(1962) - The Inspector
(1961) - The Big Gamble
(1959) - Woman Obsessed
(1959) - The Best of Everything
(1959) - Ben Hur
(1958) - Klenotníci měsíčního svitu
(1958) - Drzá čela
(1957) - Seven Waves Away
(1957) - Seven Thunders
(1957) - Island in the Sun
(1956) - The Man Who Never Was
(1956) - A Hill in Korea
(1955) - Born for Trouble
(1955) - An Alligator Named Daisy
(1952) - This Is Your Life
Spoluherci ve filmu "A Hill in Korea":
(*1927) Robert Shaw

(*1933) Michael Caine

(*1917) Freddie Francis (kameraman)

(*1926) Victor Maddern

(*1928) Stanley Baker

(*1917) Julian Amyes (režisér)

(*1931) George Baker

(*1928) Ronald Lewis

(*1921) Malcolm Arnold (hudební skladatel)

(*1911) Harry Andrews

(*1920) Percy Herbert



Tranzitní horoskop (1956)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
11°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
4°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
17°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
23°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
13°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
27°11’
Panna
1°10’
SaturnSaturn:
Kozoroh
20°36’
Štír
28°56’
UranUran:
Beran
19°11’
Lev
1°07’
NeptunNeptun:
Panna
3°39’
Štír
0°09’
PlutoPluto:
Rak
20°10’
Lev
28°22’
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°50’
Střelec
16°04’
Černá LunaLilith:
Ryby
26°19’
Kozoroh
2°55’
CheirónCheirón:
Býk
22°08’
Vodnář
3°52’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
29°08’
4. IC:
Vodnář
10°46’
7. DSC:
Beran
29°08’
10. MC:
Lev
10°46’

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »