rak

Stephen Boyd
(1966): Máky jsou také květy

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.7. 1931 - 15:30h
Místo:
Whitehouse
Země:
Věk:
† 45 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
2.6.1977 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
Stephen Boyd - Film: Máky jsou také květy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1966, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1966 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Stephen Boyd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(1978) - Lady Dracula
(1977) - The Squeeze
(1977) - Frauenstation
(1977) - Casa Manchada
(1976) - Zwei gegen Tod und Teufel
(1976) - Potato Fritz
(1975) - L'Uomo che sfidò l'organizzazione
(1975) - La Polizia interviene: ordine di uccidere
(1975) - The Lives of Jenny Dolan
(1974) - The Treasure of Jamaica Reef
(1974) - The Big Game
(1973) - Of Men and Women
(1973) - Napadení
(1973) - Key West
(1973) - Hombre llamado Noon, Un
(1972) - Mil millones para una rubia
(1972) - The Hands of Cormac Joyce
(1972) - African Story
(1971) - Once Upon a Wheel
(1971) - Marta
(1971) - The Manipulator
(1971) - Kill!
(1971) - Historia de una traición
(1971) - Hannie Caulderová
(1971) - Il Diavolo a sette facce
(1970) - Freedom
(1970) - Černá brigáda
(1969) - The Movie Game
(1969) - Slaves
(1968) - Shalako
(1968) - Hawaii Five-O: Cocoon
(1968) - Assignment K
(1967) - The Caper of the Golden Bulls
(1966) - The Oscar
(1966) - Máky jsou také květy
(1966) - Fantastická cesta
(1966) - Bible
(1965) - Čingischán
(1964) - Visitando a las estrellas
(1964) - Třetí tajemství
(1964) - Pád říše římské
(1963) - Císařská Venuše
(1962) - Jumbo Billyho Rose
(1962) - The Inspector
(1961) - The Big Gamble
(1959) - Woman Obsessed
(1959) - The Best of Everything
(1959) - Ben Hur
(1958) - Klenotníci měsíčního svitu
(1958) - Drzá čela
(1957) - Seven Waves Away
(1957) - Seven Thunders
(1957) - Island in the Sun
(1956) - The Man Who Never Was
(1956) - A Hill in Korea
(1955) - Born for Trouble
(1955) - An Alligator Named Daisy
(1952) - This Is Your Life
Spoluherci ve filmu "Máky jsou také květy":
(*1920) Yul Brynner

(*1910) Jack Hawkins

(*1918) Rita Hayworth

(*1924) Marcello Mastroianni

(*1932) Omar Sharif

(*1915) Terence Young (režisér)

(*1898) Bessie Love

(*1913) Anthony Quayle

(*1912) Hugh Griffith

(*1915) Eli Wallach

(*1913) Trevor Howard

(*1941) Senta Berger

(*1907) Amedeo Nazzari

(*1927) Jean-Claude Pascal

(*1914) Howard Vernon

(*1914) E. G. Marshall

(*1905) Gilbert Roland

(*1929) Nadja Tiller

(*1920) Harold Sakata

(*1899) Georges Auric (hudební skladatel)

(*1921) Charles Millot

(*1944) Marilù Tolo

(*1912) Barry Sullivan

(*1924) Georges Géret

(*1936) Yvan Chiffre

(*1937) Jocelyn Lane

(*1909) Henri Alekan (kameraman)

(*1912) Michel Thomass

(*1931) Angie Dickinson



Tranzitní horoskop (1966)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
11°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
4°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
17°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
23°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
13°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
27°11’
Blíženci
24°22’
SaturnSaturn:
Kozoroh
20°36’
Ryby
12°28’
UranUran:
Beran
19°11’
Panna
19°36’
NeptunNeptun:
Panna
3°39’
Štír
21°26’
PlutoPluto:
Rak
20°10’
Panna
18°26’
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°50’
Blíženci
2°37’
Černá LunaLilith:
Ryby
26°19’
Vodnář
19°53’
CheirónCheirón:
Býk
22°08’
Ryby
18°28’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
29°08’
4. IC:
Vodnář
10°46’
7. DSC:
Beran
29°08’
10. MC:
Lev
10°46’

Dnes se narodili
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Göring
(*1893 - 1946) nacistický politik, válečný zločinec

Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922 - 2012) kambodžský politik, král, scénárista, režisér

Nizozemsko Mata Hari
(*1876 - 1917) orientální tanečnice, umělkyně, kurtizána, agentka Německa a Francie

Bělorusko Tadeusz Kościuszko
(*1746 - 1817) generál, pevnostní inženýr

Francie Marie Dubois
(*1937 - 2014) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »