byk

Stephen Macht
(1999): Swallows

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, režisér
Stephen Macht - Film: Swallows
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Stephen Macht - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Stardate Revisited: The Origin of Star Trek - The Next Generation
(2012) - Atlas Shrugged II: The Strike
(2011) - Femme Fatales (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - The Legend of Bloody Mary
(2007) - The Wedding Bells (TV seriál)
(2007) - Hnutí mysli (TV seriál)
(2003) - 11. září 2001: Čas krize
(2002) - Zákon: porušen
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Mise pomsty
(2000) - Gideon's Crossing (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Swallows
(1999) - Poslední plavba
(1999) - Jack & Jill (TV seriál)
(1999) - Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
(1998) - Watchers Reborn
(1998) - Jedné horké letní noci
(1997) - Touch Me
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Tarzanova neuvěřitelná dobrodružství (TV seriál)
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - Galgameth
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Zmije (TV seriál)
(1994) - Trancers 5: Sudden Deth
(1994) - Trancers 4: Jack of Swords
(1994) - Siringo
(1994) - Moment of Truth: A Mother's Deception
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
(1993) - Dítě navíc
(1992) - Trancers III
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1992) - Amityville 1992
(1991) - Vzpomínky na půlnoc
(1990) - Noční směna
(1989) - Slepá svědkyně
(1989) - My Boyfriend's Back
(1989) - Fear Stalk
(1989) - Columbo: Sex a ženatý detektiv
(1988) - Přátelství ve Vídni
(1988) - No Blame
(1987) - Záhrobní komando
(1987) - Strange Voices
(1986) - Návrat Mika Hammera
(1986) - Fortune Dane (TV seriál)
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - The Last Winter
(1984) - Samson and Delilah
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1984) - Flight 90: Disaster on the Potomac
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1983) - Záhada v Karibiku
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Kdo zabil Joy Morganovou?
(1981) - American Dream
(1980) - Horalové
(1980) - Galaxina
(1980) - Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb
(1979) - Nightwing
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1978) - The Immigrants
(1978) - Loose Change (TV seriál)
(1978) - Hunters of the Reef
(1977) - Ring of Passion
(1977) - Kingston: Confidential (TV seriál)
(1977) - The Choirboys
(1977) - Big Hawaii (TV seriál)
(1976) - Serpico (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Operace Blesk
(1976) - Amelia Earhart
(1975) - The Tenth Level
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Deadly Visitor
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

Stephen Macht - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Swallows":
(*1972) Justina Machado



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
10°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
18°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
22°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
25°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
3°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
21°22’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Býk
29°04’
Beran
26°46’
UranUran:
Býk
29°13’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Panna
27°27’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
3°30’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Panna
10°27’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°46’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Lev
8°38’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Štěpánek
(*1947 - 2010) herec, režisér, novinář, politik, 7. ministr kultury ČR

Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) lékař, parazitolog, jeden ze zakladatelů moderní epidemiologie, Nobelova cena 1902 za výzkum malárie

Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) operní pěvec, zpěvák, kastrát soprán, hudebník

Česká republika Zuzana Dřízhalová
(*1975 - 2011) herečka

Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) sopranistka, operní umělkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »